fbpx
ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Βίντεο: Άμεση παρέμβαση Αστυνομίας και Δήμου Ξάνθης… αποχώρισαν οι συγκεντρωμένοι νεαροί από την πλατεία

Λιγότερο από μια ώρα κράτησε το αυτοσχέδιο πάρτι που στήθηκε σήμερα το απόγευμα παραμονή του Καρναβαλιού 2021, στην κεντρική πλατεία Ξάνθης. Περίπου στις 7 σταμάτησε η μουσική από τα ηχεία του Δήμου (μουσική που μεταδιδόταν όλη την εβδομάδα για την τόνωση της αγοράς). Από εκείνη την ώρα και μετά ομάδες νεαρών, έστησαν ασύρματα ηχεία και με τα κινητά τους μετέδιδαν μουσική στην πλατεία (σε διάφορες γωνιές).

Έτσι δημιουργήθηκε ξαφνικά ένα σκηνικό συνωστισμού. Ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, έκανε άμεσα παρέμβαση στο σημείο.

Ο ίδιος ο Δντης της Αστυνομικής Διεύθυνση Ξάνθης κ. Πασχάλης Γιώρης, με μικρή δύναμη  βρέθηκε στην κεντρική πλατεία και μετά από ήπια παρέμβαση και ενημέρωση του κόσμου από τα ηχεία του Δήμου, σε μισή ώρα οι αυτοσχέδιες παρέες άρχισαν να αποχωρούν.

Η φωτογραφία από την άδεια πλατεία είναι στις 21:00 όταν ΟΛΟΙ είχαν αποχωρίσει… Όλη η ιστορία με τον συνωστισμό στην κεντρική πλατεία κράτησε λιγότερο από μια ώρα.

Αδιάψευστος μάρτυρας και η κάμερα της XanthiNews.gr που βρέθηκε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα. Δείτε το ζωντανό…  

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/445445256768255

Σχετικά Άρθρα