Ροδόπη Τελευταία Νέα

Δίπλα στους αστυνομικούς της Ροδόπης ο Ευριπίδης

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, Α.Τ. ΣΤΗ ΝΥΜΦΑΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑΑΝΘΥΓΕΙΙΝΑ

Με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης συναντήθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης. Άκουσε τα προβλήματα και τις ανάγκες τους και συζήτησε επί μακρόν μαζί τους στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής πρωτοβουλίες που σκέφτεται να αναπτύξει προς την φυσική και πολιτική ηγεσία για τα προβλήματα της τοπικής Υπηρεσίας και κυρίως του προσωπικού.

Άλλωστε κατά το πρόσφατο παρελθόν ανάλογες πρωτοβουλίες του έφεραν αποτελέσματα πχ ο εξοπλισμός με σύγχρονα κράνη της Ομάδας ΔΙΑΣ, η αύξηση του αποσπασμένου και μόνιμου προσωπικού, η πλήρης επανενεργοποίηση την Σχολής Αστυνομίας Κομοτηνής, ο προγραμματισμός πρόσληψης 100 Συνοριοφυλάκων με κριτήριο εντοπιότητας από τη Ροδόπη, η προμήθεια καινούριων οχημάτων.

Στην κατεύθυνση αυτή δεσμεύτηκε να κινηθεί και τώρα.

Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης πρόκειται να διεκδικήσει νέο εξοπλισμό ασφαλείας και κυρίως αλεξίσφαιρα γιλέκα που προστατεύουν τη ζωή των Αστυνομικών καθώς και αλεξίσφαιρες σκοπιές. Αύξηση της κάλυψης των ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ θέσεων με δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος ενόψει της αναβάθμισης της Εισόδου Νυμφαίας. Παράλληλα θα θέσει το ζήτημα της επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για την Αστυνομία που έχει επιφορτισθεί πολλές πρόσθετες ευθύνες λόγω μεταναστευτικού και COVID-19 καθώς και την ένταξη της Ροδόπης στο πρόγραμμα ΑΣΠΙΔΑ και στο επίδομα απομακρυσμένων και παραμεθορίων περιοχών για το προσωπικό.

Τέλος ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σκοπεύει να θέσει το στεγαστικό ζήτημα κυρίως για το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών που βρίσκεται εδώ και χρόνια σε άθλια κατάσταση.

Το Προεδρείο της Ένωσης ευχαρίστησε το Ε. Στυλιανίδη για τη διαχρονική συνεργασία και την έμπρακτη συμπαράσταση του στην Αστυνομία και ο Βουλευτής Ροδόπης από τη δική του πλευρά δήλωσε:

«Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ όχι μόνο για τη διαχρονική συνεργασία μας, αλλά κυρίως για όσα με αυταπάρνηση προσφέρετε στην τοπική μας κοινωνία για την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Θα προσπαθήσω να επιτύχω ότι περισσότερο μπορώ από τα θέματα που συζητήσαμε, όπως άλλωστε έπραξα και στο παρελθόν. Είναι αναγκαίο σε κάθε διεκδίκηση μας να είμαστε ενωμένοι, συντονισμένοι και ρεαλιστές στην προσέγγιση και νομίζω ότι θα καταφέρουμε αρκετά. Η ηγεσία σας μέχρι τώρα, πολιτική και φυσική ανταποκρίνεται θετικά με βάση τις πραγματικές δυνατότητες του Υπουργείου. Εμείς θα κάνουμε ότι πρέπει και θα επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό».

σ.ε. Μπράβο στον Ευριπίδη, μακάρι όλοι οι βουλευτές να ήταν κοντά σε στρατό και αστυνομία και στις ανάγκες τους

Σχετικά Άρθρα