Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Μυστήριο: Άνδρας αφήνει χρήματα μέσα σε γραμματοκιβώτια – Τον αναζητά η αστυνομία

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως πρόκειται για πράξη καλοσύνης, ωστόσο η αστυνομία τον αναζητά αφού υπάρχουν ερωτηματικά για την πράξη του.

Η αστυνομία στο Somerset της Αγγλίας αναζητά έναν μυστηριώδη άντρα που στέλνει μετρητά μέσω επιστολών που αφήνει στα γραμματοκιβώτια. Οι Αρχές δεν αποκάλυψαν πόσα χρήματα έχει αφήσει στα γραμματοκιβώτια, αλλά τονίζουν πως θέλουν να βρουν τον άνδρα για να μάθουν τον λόγο που το κάνει.

«Η ομάδα αστυνόμευσης της Frome Neighbourhood έχει λάβει αναφορές για έναν άνδρα που ποσά χρημάτων και επιστολές μέσα στις πόρτες και στα γραμματοκιβώτια της περιοχής Είμαστε πρόθυμοι να μιλήσουμε με αυτόν τον άντρα και να εξακριβώσουμε το σκεπτικό πίσω από αυτήν την πράξη», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Μάλιστα παρακαλούν όποιον πολίτη έχει κάποια πληροφορία σχετικά με τον συγκεκριμένο να επικοινωνήσει μαζί τους τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Ωστόσο, η είδηση αυτή έχει γίνει viral και οι περισσότεροι χρήστες των social media υποστηρίζουν πως πρόκειται, απλώς, για μια πράξη καλοσύνης.

Οι περισσότεροι, δε, υποστηρίζουν πως ζούμε σε εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, ο κόσμος δεν έχει να φάει και ο συγκεκριμένος άνθρωπος ίσως θέλει να δώσει λίγη χαρά.

Σχετικά Άρθρα