Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ξεκίνησαν πάλι οι αντεγκλήσεις τοπικά… απάντηση από τον Σύριζα Ξάνθης

Η ΝΔ, είναι παντελώς εξαφανισμένη από το πλευρό του Ξανθιώτη εργαζόμενου, επαγγελματία, καταστηματάρχη, συνταξιούχου, ανέργου και νέου, όμως οι φιλοδοξίες των μικρομεσαίων  στελεχών της, στην Ξάνθη, φαίνεται πως είναι αδύνατο να κρυφτούν.

Με φόντο λοιπόν την πρακτικά «χηρεύουσα» κυβερνητική βουλευτική έδρα στο νομό μας, αφού παρά τις εκκλήσεις φορέων και πολιτών, για παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες, σε ένα νομό που καταρρέει οικονομικά, ο κυβερνητικός βουλευτής ακόμη «αγνοείται», είναι προφανές ότι έχει πλέον ανοίξει η «όρεξη» των δευτεροκλασάτων στελεχών της ΝΔ,  για τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας.

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης πρακτικά έπαψε να υπάρχει και να λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό. Έτσι η ΔΗΜΤΟ Ξάνθης,  βρήκε «εναλλακτικό» σχέδιο δράσης για την προώθηση των πολιτικών φιλοδοξιών του προέδρου της: την επίθεση στον μοναδικό πολιτικό φορέα του νομού μας, που παράγει πολιτική και είναι  ενεργός,  τη Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Ξάνθης.

Η μεγάλη συμμετοχή και οι αθρόες εγγραφές νέων μελών, στην τοπική μας οργάνωση, η συμμετοχή τους στις δημοκρατικές διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν με την εκλογή της νέας ηγεσίας της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δείχνουν ολοφάνερα την αντίθεση που υπάρχει, με το μελαγχολικό τοπίο που κυριαρχεί  στη ΝΔ, όπου οι θέσεις ευθύνης διαμοιράζονται με ορισμό, που θυμίζει σχεδόν… διορισμό! Χωρίς συμμετοχή, χωρίς ενδιαφέρον, μιας και τα «κουκιά» είναι ήδη μοιρασμένα, είναι λογικό να ψάχνει η ΔΗΜΤΟ Ξάνθης, στην ανακοίνωσή της, σανίδα σωτηρίας στο παραμύθι της «ομαλής και αποτελεσματικής κυβερνητικής πολιτικής» που επικαλείται. Μία πολιτική τόσο ομαλή που ακόμη και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές τα ημερήσια κρούσματα του κορωνοϊού εκτινάσσονται και πάλι πάνω από 2.000. Τόσο αποτελεσματική, που οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 6.000 εδώ και καιρό.

Η «ομαλότητα» άλλωστε είναι προφανής και στην «επιτυχημένη» διαχείριση της υγειονομικής κρίσης γενικότερα, με τα απανωτά οριζόντια lockdown, που έχουν διαλύσει κάθε έννοια οικονομικής δραστηριότητας αλλά και ψυχικής ισορροπίας στους πολίτες της χώρας. Η μόνιμη απάντηση δε της κυβέρνησης σε κάθε πρόβλημα είναι μία: καταστολή με αστυνομοκρατία.

ΗΔΗΜΤΟ Ξάνθης, ως «αποτελεσματική διακυβέρνηση» εννοεί μάλλον τον συνδυασμό φτώχειας, καταστολής και χωρίς αιδώ ψεμάτων, προκειμένου να ικανοποιήσουν και να προωθήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, ακόμη και τα πλέον ανύπαρκτα πολιτικά τοπικά στελέχη της ΝΔ. Μία ύστατη προσπάθεια να κερδηθούν εντυπώσεις την ώρα που οι Ξανθιώτες και οι Ξανθιώτισσες, μαζί με όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, συνεχίζουν να παρακολουθούν αποσβολωμένοι, τα σημεία και τα τέρατα που έρχονται στο φως παρά την προσπάθεια συγκάλυψής τους. Ακόμη και τα πλέον περίτεχνα ψέματα όμως έρχεται η στιγμή, που καταρρέουν. Ήδη η οργή του κόσμου έχει αρχίσει να καταγράφεται και δημοσκοπικά, όπως αποκάλυψε και η πρόσφατη έρευνα της εφημερίδας «Έθνος».

Αυτή την οργή, κύριοι της ΔΗΜΤΟ Ξάνθης, κανείς δεν μπορεί να τη διαχειριστεί με ψέματα και επικοινωνιακά τερτίπια. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. Μαζί με την ντροπή της Μενδώνη και του Μητσοτάκη, θα εξαφανιστείτε πιο γρήγορα απ΄ ότι νομίζαμε. Και θάναι μέρα μεσημέρι.

Σχετικά Άρθρα