fbpx
Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Πρώτη φορά έμειναν ανοικτοί οι δρόμοι με τόσο χιόνι. Πήραν τα εύσημα Τσέπελης και Ζερενίδης

Πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ χιόνι στην πόλη της Ξάνθης και πραγματικά οι δρόμοι δεν έκλεισαν ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ. Από χθες το βράδυ τα συνεργεία του Δήμου Ξάνθης υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη και τις ο οδηγίες του αντιδημάρχου Γιάννη Ζερενίδη άρχισαν να ρίχνουν αλάτι σε όλους τους δρόμους, οργανωμένα και συντεταγμένα.

Σήμερα μετά την μεγάλη χιονόπτωση την πρωινή βγήκαν έξω και τα εκχιονιστικά και η πόλη ήταν βατή όλες τις ώρες και σε όλα τα σημεία της χωρίς πρόβλημα.

Παράλληλα ο Γιάννης Ζερενίδης είχε φροντήσει να αφήσει σακούλες με αλάτι σε πάνω από 100 σημεία μέσα στην πόλη ώστε όσοι θέλανε να ρίξουν μπροστά από το πεζοδρόμια του σπιτιού τους.

Όλη αυτή η οργάνωση είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν τα εύσημα τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης (που ήταν μέχρι το πρωί στις 4 στους δρόμους) όσο και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ζερενίδης ο οποίος πρέπει να έμεινε άυπνος όλο το βράδυ…

Τόσα χρόνια πάντως καλύπτω χιονοπτώσεις στην Ξάνθη πρώτη φορά τα πράγματα πήγαν τόσο καλά και οργανωμένα, με τα μηχανήματα να κινούνται ασταμάτητα.

Σχετικά Άρθρα