Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Αλλάξτε τον λέβητά σας, σε φυσικό αέριο με το ΝΕΟ Πρόγραμμα «εξοικονομώ» από την Περιφέρεια ΑΜΘ

Την πρόθεση της περιφέρειας να «τρέξει» πρόγραμμα για την αντικατάσταση καυστήρων από τους πολίτες που θα συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου που θα κατασκευαστεί στις πόλεις της Περιφέρειας ΑΜΘ προανήγγειλε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος κατά τη διάρκεια του Ειδικού Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Όπως σημείωσε, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την ΔΕΔΑ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου, και σκοπεύουν να τρέξουν το πρόγραμμα, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Την ίδια ώρα, σημείωσε πως υπάρχουν σκέψεις, αντί για την μεταφορά αερίου στην Ορεστιάδα, να δημιουργηθεί αγωγός, ο οποίος σε δεύτερη φάση θα μπορέσει να τροφοδοτήσει και τυχόν δίκτυα που θα δημιουργηθούν στις άλλες πόλεις του Έβρου από τον οποίο θα περάσει.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι εργασίες για την κατασκευή δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη της Ξάνθης ξεκινούν στα τέλη του Φεβρουαρίου του 2021. Από όπου περνάει το δίκτυο θα πραγματοποιούνται και συνδέσεις σε όσα σπίτια είναι έτοιμα.

Περισσότερες πληροφορίες «Φυσικό Αέριο Ξάνθης» Πώληση Φυσικού Αερίου και Ηλεκτρικού Ρεύματος, Νέες Συνδέσεις, μελέτες και Εγκαταστάσεις, Εργοτάξιο 1ο χλμ. Ξάνθης Καβάλας. Τηλέφωνα για πληροφορίες 6947267737 και 2541600699 – [email protected].

Σχετικά Άρθρα