Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ο Καιρός σε Ξάνθη και υπόλοιπη Θράκη τις επόμενες μέρες

Νέα αλλαγή του καιρού από τις βραδινές ώρες και αύριο Δευτέρα 1 Φλεβάρη, να ευχηθούμε από τώρα καλό μήνα χωρίς καιρικά προβλήματα. Ο παρακάτω χάρτης ισχύει από σήμερα αργά το βράδυ μέχρι αύριο νωρίς το απόγευμα περίπου. Αναλυτικότερα από τις βραδινές ώρες και προς την αλλαγή της ημέρας περιμένουμε βροχές στους νομούς Ξάνθης Ροδόπης αρχικά ενώ προς τις πρώτες πρωινές ώρες οι βροχές αυτές θα κινηθούν και στον νότιο Έβρο.

Το πρωί της Δευτέρας οι βροχές πιθανόν να έχουν έντονο χαρακτήρα κατά διαστήματα και να συνοδεύονται και από σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην περιοχή του θρακικού με βόρεια κίνηση , τα ηπιότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στον Βόρειο Έβρο, προσοχή στους πολύ ισχυρούς νότιους ανέμους σε θρακικό Ροδόπη κ νότιο Έβρο πιθανόν να αγγίξουν τα 7bf με 8bf τοπικά ίσως και παραπάνω. Οι βροχές αυτές ευτυχώς δεν φαίνεται να έχουν μεγάλη ένταση και διάρκεια σε σχέση με τις δύο προηγούμενες κακοκαιρίες που δημιούργησαν τα προβλήματα σε Ροδόπη και Έβρο.

Δείξτε όμως προσοχή τοπικά μπορεί να δημιουργηθούν μικρό προβλήματα κυρίως στα ορεινά τμήματα Ροδόπης Έβρου καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετές ποσότητες χιονιού που θα λιώσουν αύριο. Οσον αφορά την εξέλιξη του καιρού φαίνεται ότι το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη θα κυλίσει με καλές καιρικές συνθήκες απουσία φαινόμενων και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες . Για ότι νεότερο τα καιρικά νέα Θράκης θα είναι εδώ για την καιρική ενημέρωση σας.

Σελίδα: Καιρικά Νέα Θράκης

Σχετικά Άρθρα