Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Για 9η χρονιά πιστοποίηση “Top Employer” από το Top Employers Institute. «Κορυφαίος εργοδότης» στην Ελλάδα η JTI

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2021 –   HJTI διακρίθηκε για 9η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες που αξιολογήθηκαν από το TopEmployersInstituteστην Ελλάδα σχετικά με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ανεξάρτητης έρευνας που διεξάγει κάθε χρόνο και στην Ελλάδα ο διεθνούς κύρους οργανισμός TopEmployersInstitute, απένειμε τον τίτλο του «TopEmployer» στην JTIΕλλάδας, ως αναγνώριση για τις εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες τις οποίεςπαρέχει, την καλλιέργεια και ανάπτυξη του ταλέντου των εργαζομένων της σε όλα τα επίπεδα και την πρόοδο που έχει σημειώσει για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών της που αφορούν την ευημερία, την ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αναγνώριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σημαντικών διακρίσεων που έχει αποσπάσει η JTIΕλλάδας αναφορικά με τις εργασιακές πρακτικές που ακολουθεί, όπως η πρόσφατη κατάκτηση της Πιστοποίησης του GreatPlacetoWork®.

«O τίτλος του ‘Κορυφαίου Εργοδότη’ στην Ελλάδα από το παγκοσμίου φήμης TopEmployersInstitute και μάλιστα για 9η διαδοχική χρονιά, μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι», τονίζει η People&CultureDirectorτης JTIHellas, κ. JulieMcNamara η οποία προσθέτει: «Η διάκριση αυτή δικαιώνει τις διαρκείς προσπάθειές μας για διασφάλιση εξαιρετικών συνθηκών εργασίας και ταυτόχρονα αποτελεί για εμάς μια επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο της δημιουργίας ενός ασφαλούς και ευέλικτου περιβάλλοντος για όλους τους εργαζομένους μας, ανεξαρτήτως της θέσης και του ρόλου τους στην εταιρεία. Στέλνει επίσης ένα ηχηρό μήνυμα στους μελλοντικούς εργαζόμενούς μας: Παρέχουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας την ευκαιρία να αναπτύξουν την καριέρα τους υπό τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να αποδώσουν στο μέγιστο τις ικανότητές τους, όντας πάντα ο εαυτός τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις πρακτικές που αξιολογήθηκαν και αφορούν στους γενικούς εργασιακούς κανόνες, το TopEmployersInstituteέλαβε υπόψη και ορισμένες ακόμη νέες πρωτοβουλίες της JTI που έχει θέσει σε εφαρμογή από τις αρχές του έτους και οι οποίες συνέβαλαν καθοριστικά στην κατάκτηση της φετινής πιστοποίησης της εταιρείας στην Ελλάδα:

Familyleave: Πρόκειται για μια νέα και πρωτοποριακή πρωτοβουλία της JTI να παρέχει έως και 20 εβδομάδες πληρωμένης άδειας σε νέους γονείς, ανεξαρτήτως φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή τρόπου απόκτησης παιδιού. Η άδεια,συνολικής διάρκειας 20 εβδομάδων, αφορά τόσο τη μητέρα όσο και τον πατέρα εργαζόμενο στην εταιρεία. Πρόκειται για μια σημαντική διαφοροποίηση η οποία καταδεικνύει την ουσιαστική μέριμνα της εταιρείας για τους εργαζομένους της. 

Mentoringprogram:  ΗJTIυλοποιεί πρόγραμμα συμβουλευτικής καθοδήγησης μεταξύ ενός έμπειρου διευθυντικού στελέχουςκαι ενός εργαζόμενου της εταιρείας, με στόχο την προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα