Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Ακούστηκαν αυτές τις μέρες και γράφτηκαν πολλά ανυπόστατα για επ΄αόριστον αναβολή των εμβολιασμών κάτι που σύμφωνα με έγκυρες πηγές δεν ισχύει.

Από τις 07 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των υγειονομικών της περιοχής μας στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Από Δευτέρα θα έρθουν τα πρώτα εμβόλια στην Ξάνθη και θα γίνει ο εμβολιασμός των υγειονομικών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Ο εμβολιασμός θα γίνει στην αρχή μόνο στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Θα εμβολιαστούν οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου καθώς και όλων των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας, σύμφωνα με την λίστα που έχει καταρτιστεί και σύμφωνα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από το προσωπικό του νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας. Να σημειώσουμε ότι το ποσοστό των υγειονομικών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να εμβολιαστούν είναι ικανοποιητικό.

Τα fakenews που υιοθετεί ο Σύριζα Ξάνθης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβάλλεται επ΄αόριστον, κατόπιν άνωθεν ενημέρωσης, ο προγραμματισμένος για τις 4/1ου εμβολιασμός των υγειονομικών στο ΓΝ Ξάνθης όπως και σε άλλα νοσοκομεία που υπάγονται σε διαφορετικές ΥΠΕ όπως του Βόλου, Χαλκίδας, Λαμίας, Τρίπολης, Μεσολογγίου, Πύργου, Κυπαρισσίας, Καραμανδάνειο, ΕΙΕΑ, Σερρών, Γρεβενών κ.ά . 

Η αναβολή γεννά ερωτηματικά καθώς έρχεται μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τον προκλητικό εμβολιασμό κυβερνητικών παραγόντων και παρατρεχάμενων του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας. Γεγονός που εξέθεσε τη χώρα μας διεθνώς καθώς είμαστε η μόνη χώρα όπου οι VIP της κυβέρνησης εμβολιάστηκαν πριν το υγειονομικό προσωπικό της πρώτης γραμμής.

Αυτά συμβαίνουν  ενώ, πρώτη μέρα του έτους, ανακοινώθηκαν 43 νέοι θάνατοι από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 4881 θανάτους συνολικά στη χώρα. Στο νομό Ξάνθης ανακοινώθηκαν 17 νέα κρούσματα.

Αυτή η …ανεμελιά τελικά, δείχνει την πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι υγειονομικοί θα μείνουν με το χειροκρότημα.

Από το γραφείο τύπου του Σύριζα Ξάνθης

loading...

Σχετικά Άρθρα