Αγγελίες Τελευταία Νέα

Πωλείται μεγάλο διαμέρισμα με 3 δωμάτια ιδανικό για νέα οικογένεια (Συμπεριλαμβάνει και ένα μικρό στούντιο)

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 146 τ.μ. περίπου, στην οδό Παπανικολή στην Ξάνθη στον 1ο όροφο.

Διαθέτει κλιματιστικό, μεγάλο τζάκι, κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ, καινούρια θωρακισμένη πόρτα, ωραίες εσωτερικές ξύλινες πόρτες και πολλούς χώρους πατάρια διαχωριστικά κλπ. Είναι ιδανικό για οικογένεια, σε ήσυχη γειτονιά κοντά σε σχολεία και αγορές. Δεν διαθέτει δικό του πάρκινγκ ούτε ασανσέρ (δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του).

Η οικία είναι αναπτυγμένη σε πλάκα 1ου ορόφου (οικογενειακής οικοδομής) συνολικά 146 τ.μ. και χωρίζεται στην κεντρική οικία περίπου 108 τ.μ. (καθαρά) και σε ένα στούντιο περίπου 18 τ.μ. (καθαρά).

Το μεγάλο κεντρικό διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρη μοντέρνα κουζίνα πρόσφατα ανακαινισμένη, μεγάλο χωλ και ξεχωριστό σαλόνι στο οποίο συναντάμε και το μεγάλο λειτουργικό τζάκι. Υπάρχουν 2 WC ένα μεγάλο με μπανιέρα και ένα μικρότερο (επίσης πρόσφατα ανακαινισμένα).

Την οικία συμπληρώνουν 3 μεγάλα δωμάτια (στα δύο υπάρχουν και μεγάλες ντουλάπες) και ένα ανατολικό αρκετά ευρύχωρο μπαλκόνι. Μπαλκόνι υπάρχει και στην δυτική πλευρά του σπιτιού. Τα εξωτερικά κουφώματα είναι λευκά αλουμινίου «διπλά», ενώ υπάρχει μπόιλερ για ζεστό νερό και ηλιακός στην ταράτσα. Όλο το σπίτι είναι στρωμένο με μοντέρνο πλακάκι.

Δίπλα από την οικία αυτή υπάρχει μικρό στούντιο με ξεχωριστή δική του είσοδο, αποτελούμενο από έναν χώρο 15 τ.μ. που διαθέτει μικρή κουζίνα, και ένα μικρό WC με ντουζ. (Αν χρειαστεί οι χώροι αυτοί μπορούν να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο σπίτι).

Τα δύο διαμερίσματα θα διατεθούν από τον ιδιοκτήτη μαζί στην ίδια τιμή.

Πληροφορίες Σταύρος Καρυπίδης 6947267737

Σχετικά Άρθρα