fbpx
Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Βίντεο: Οι ευχές και οι προτροπές του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη για τα Χριστούγεννα

Είμαι περήφανος! Σας ευχαριστώ όλους ! Ευχές του Δημάρχου Ξάνθης για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Ο Δήμαρχος Ξάνθης  Μανώλης Τσέπελης  απευθυνόμενος στους δημότες του καταρχήν τους   ευχαριστεί  θερμά για την συνέπεια και την πειθαρχία που έχουν  επιδείξει, από τον μικρότερο έως και τον μεγαλύτερο, όσο αφορά την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων σε αυτήν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Και προσθέτει «…Είμαι περήφανος! Σας ευχαριστώ όλους..»

Ας γιορτάσουμε με τις οικογένειές μας για να βγούμε γεροί από αυτή την περιπέτεια  και να ενωθούμε και πάλι όλοι μαζί στους δρόμους, στην αγορά, στις εκδηλώσεις, στις δουλειές μας.

Ο Μανώλης Τσέπελης κάνει έκκληση προς τους Ξανθιώτες από τα βάθη της ψυχής  του,  να τηρήσουν  τα μέτρα κατά την  εορταστική περίοδο  και να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους, έχοντας στο μυαλό τους την σκέψη «… τι κακό μπορεί να προκαλέσουν  σε έναν συνάνθρωπό τους, αν δεν προσέξουν..»

Μπορούμε να τα καταφέρουμε – Αυτό το κράτος και αυτή η κοινωνία έχει περάσει και χειρότερα

«…Αυτό το κράτος και αυτή η κοινωνία έχει περάσει και χειρότερα. Νομίζω ότι σε σχέση με τους παλαιότερους, μπορούμε να αποδείξουμε ότι κι εμείς  αντέχουμε στα δύσκολα και μπορούμε  να τα  καταφέρουμε..» κατέληξε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα