Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σοφία Ψωμά: Φωταγωγήσαμε με πορτοκαλί χρώμα το Δημαρχείο (video)

Σοφία Ψωμά: Το μήνυμα μέσω αυτής της δράσης είναι ότι όλοι είμαστε ίσοι αφού ζούμε σε μία πολυπολιτισμική περιοχή όπου εδώ και χρόνια  μπορούμε και συμβιώνουμε αρμονικά

Το Δημαρχείο της Ξάνθης έχει φωταγωγηθεί σε πορτοκαλί αποχρώσεις συμβολικά για την στήριξη του αγώνα ενάντια στην γυναικεία κακοποίηση και  προτρέπει σε  ένα καλύτερο μέλλον απαλλαγμένο από τη βία κατά των γυναικών.

Όπως υποστηρίζει η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης κ. Σοφία Ψωμά,  η συμβολική αυτή δράση υλοποιήθηκε από το Δήμο μετά από αίτημα του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ξάνθης,  με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο κοινωνικό ζήτημα της έμφυλης βίας , που αποτελεί μια θλιβερή πραγματικότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκεύματος και οικονομικής κατάστασης.

Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η 10η Δεκεμβρίου

Επίσης η κ.  Ψωμά  επεσήμανε την σημασία και της σημερινής ημέρας που είναι η παγκόσμια ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω της οποίας τιμούμε τον σημαντικότερο αγώνα που καλείται να δώσει η ανθρωπότητα από καταβολής της, τον αγώνα για ίσα δικαιώματα μεταξύ των ανθρώπων  και την κατοχύρωση τους κατά τρόπο οικουμενικό, χωρίς εθνικές, φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις. Όπως τόνισε η κ. Ψωμά το μήνυμα μέσω αυτής της δράσης είναι ότι όλοι είμαστε ίσοι αφού ζούμε σε μία πολυπολιτισμική περιοχή όπου εδώ και χρόνια  μπορούμε και συμβιώνουμε αρμονικά, σεβόμενοι και αποδεχόμενοι ο ένας τον άλλον.

Ακολούθησέ μας για να βλέπεις όλα τα βίντεο της XanthiNews.gr πρώτος

https://www.youtube.com/channel/UCirGwTQDB_NZFqcuHZ_YHUg?sub_confirmation=1

Σχετικά Άρθρα