Λάσπη Τελευταία Νέα

My Market, Μασούτης: Σε ποια καταστήματα επιβεβαιώθηκαν κρούσματα (λίστα)

Στα κρούσματα που κατάφεραν να επιβεβαιώσουν, μεταξύ άλλων, στα σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και My Market, αναφέρθηκαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, όπως είπαν:

Mασούτης Αγ. Παρασκευής, τουλάχιστον 4 κρούσματα

My Market: Ν. Σμύρνη 1, Αγ. Παρασκευή 1

Παράλληλα τόνισαν ότι:

-Στον Μασούτη έκλεισε κατάστημα στην Κατερίνη αλλά και στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω πολλών κρουσμάτων.

-Στο Μetro (του ομίλου My Market) παρατηρήθηκαν πολλά κρούσματα σε κατάστημα στην Πάτρα.

-Στα Γιάννενα την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε κρούσμα σε κατάστημα Μy market από εργαζόμενους που είχαν μετακινηθεί λόγω των κρουσμάτων από το Μετρό.

Ωστόσο, μία ημέρα αργότερα η αλυσίδα My Market, υπό την πίεση των αποκαλύψεων, προχώρησε στην ανακοίνωση 102 κρουσμάτων κορωνοϊού. Η ανακοίνωση έγινε μετά, εκτός από τις σχετικές αποκαλύψεις του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και λίγα 24ωρα μετά τη βρετανική έρευνα που κατέτασσε τα σούπερ μάρκετ στις πρώτες εστίες μετάδοσης του κορωνοϊου.

Είναι η πρώτη αλυσίδα σούπερ μάρκετ που ανακοινώνει επίσημα κρούσματα κορωνοϊού, μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων ότι «αποκρύπτουν για μέρες την ύπαρξη κρουσμάτων και η ζωή συνεχίζεται χωρίς υγειονομικά μέτρα, σε βάρος των εργαζομένων και των καταναλωτών!»

Με αυτό τον τρόπο, άθελα τους, τα My Market, στην ουσία επιβεβαίωσαν την καταγγελίες των εργαζομένων ότι οι ιδιοκτησίες των σούπερ μάρκετ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκρύψουν κρούσματα.

Κι αυτό, προφανώς, για να μην φοβηθούν οι καταναλωτές και δεν πηγαίνουν στα καταστήματα.

Σχετικά Άρθρα