Κοινωνία Τελευταία Νέα

Εορτασμός της Αγίας Αικατερίνης στο γηροκομείο Ξάνθης…και του χρόνου όλοι μαζί (φωτογραφίες)

Τὴν πανεύφημον νύμφην Χριστοῦ ὑμνήσωμεν, Αἰκατερίναν τὴν θείαν καὶ πολιοῦχον Σινᾶ, τὴν βοήθειαν ἡμῶν καὶ ἀντίληψιν· ὅτι ἐφίμωσε λαμπρῶς, τοὺς κομψοὺς τῶν ἀσεβῶν, τοῦ Πνεύματος τῇ δυνάμει, καὶ νῦν ὡς Μάρτυς στεφθεῖσα, αἰτεῖται πᾶσι τὸ μέγα ἔλεος.

ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΓΑΠΗ ΕΟΡΤΑΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΟΦΟ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ.

ΝΙΩΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΕ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΣ!!!

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ!!!

ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιάννης Παπαχρόνης

Σχετικά Άρθρα