Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ενέπλεξαν όνομα αντιδημάρχου της Ξάνθης σε τηλεφωνική απάτη… ζήτησαν 10.000 ευρώ!!!

Οργανωμένη δουλειά έκαναν απατεώνες σήμερα στην Ξάνθη τηλεφωνώντας σε όλους σχεδόν τους μεγάλους φούρνους της Ξάνθης προφασιζόμενοι ότι επικοινωνούν από τον Δήμο Ξάνθης και από το γραφείο συγκεκριμένου αντιδημάρχου ζητώντας προσφορά για μεγάλες ποσότητες ψωμιών που θα τα μοίραζε δήθεν ο Δήμος Ξάνθης σαν βοήθεια στους συμπολίτες μας λόγω του lockdown.

Αφού έκλειναν τιμή πχ 1100 ευρώ ή 840 ευρώ παρουσίαζαν στους επαγγελματίες φουρνάρηδες παραστατικό τράπεζας αξίας 10πλάσιας δηλαδή 11.000 ευρώ ή 8400 ευρώ και προφασιζόμενοι του επείγοντος της επιστροφής των χρημάτων ζητούσαν κατάθεση 10.000 ευρώ ή 8000 στον λογαριασμό του αντιδημάρχου!!!

Ευτυχώς ο Σταύρος Χατζηγρηγορίου από τον Μύλο ενημέρωσε άμεσα τον αντιδήμαρχο που είναι φίλος του και απευθύνθηκαν στην αστυνομία αλλά και στον σύλλογο αρτοποιών Ξάνθης για να ενημερώσει τα μέλη του.

Διαπίστωσαν έτσι ότι τα θύματα ήταν πάνω από 6-7 και μάλιστα κάποιος από αυτούς που ειδοποιήθηκαν σταμάτησε στο δευτερόλεπτο μια τραπεζική συναλλαγή που είχε είδη κάνει προς τους απατεώνες!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν κάνουμε απερισκεψίες… οι δήμοι δεν πληρώνουν έτσι χωρίς χαρτιά και παραστατικά… και δεν βιαζόμαστε να κάνουμε συναλλαγές μετά από τηλεφωνικές συνεννοήσεις!!! Οι απατεώνες σκαρφίζονται διάφορα και είναι πολύ ευρηματικοί και ενημερωμένοι.

Σχετικά Άρθρα