Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Έφερε 1 κιλό κάνναβη από την Θεσσαλονίκη να την πουλήσει στην Ξάνθη

Συνελήφθη στις 21-10-2020 το βράδυ, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης,  ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δραστηριοποίηση του δράστη στη μεταφορά ναρκωτικών από τη Θεσσαλονίκη στη Ξάνθη και την περαιτέρω διακίνησή τους στην ευρύτερη περιοχή, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντόπισαν τον δράστη σε οικισμό της Ξάνθης να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σε ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του οχήματος, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένη, εντός της ρεζέρβας του αυτοκινήτου, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1.040 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Συνολικά κατασχέθηκαν 1.042,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα