Face to Face Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Γιατί αυτή τη φορά ο κόσμος αγνοεί το lockdown; Γιατί ο Κυριάκος έμεινε μόνος του…

Όλοι τε έχετε δει ότι σε αυτό το 2ο Lockdown ο κόσμος έχει αγνοήσει τις οδηγίες της κυβέρνησης! Είναι όλοι έξω με κάθε ευκαιρία και αυτό το βλέπεις ακόμα και στην πόλη μας την Ξάνθη αν κατέβεις πρωί στο κέντρο, όπου γίνεται χαμός αν και τα καταστήματα είναι κλειστά.

Οι Ξανθιώτες κουράστηκαν! Το βλέπεις παντού πλέον ότι το lockdown, ούτε Lock είναι, αλλά ούτε και down… Η κίνηση στους δρόμους; Σαν κάθε μέρα. Οι συναντήσεις παρεών μεταφέρθηκαν στις αυλές και στα μπαλκόνια.

Τα πράγματα δεν είναι όπως τον Μάρτιο και αυτό συμβαίνει γιατί τώρα ο Κυριάκος και οι λιμοξιολόγοι είναι μόνοι τους στην μια πλευρά και στην άλλη υπάρχει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η κοινωνία που καταρρέει.

Τον Μάρτιο στην καραντίνα υπήρχε μια συνέπεια και μια συστολή και πολλή υπακοή από τους κατοίκους αυτού του τόπου. Θες το άγνωστο, θέλεις ο φόβος για τον «αόρατο εχθρό» ή ακόμη και η πιο σωστή αντιμετώπιση των ιθυνόντων, μείναμε όλοι μέσα.

Τώρα ο «Σωτήρης» δεν έπεισε! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμενε μόνος του, χωρίς καν τους βουλευτές τους ανά την επικράτεια να τον στηρίζουν στις θέσεις τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι αντίθετες φωνές (δεν λέμε ούτε συνωμοσιολόγων, ούτε αρνητών) εκείνων που αμφισβητούν το μέγεθος του προβλήματος με τον κορονοϊό ακούγονται όλο και περισσότερο από αφελείς και ευήκοους πολίτες. Και ναι μεν τους απορρίπτουν φωναχτά, από μέσα τους όμως λένε: «…λες μωρέ;».

Από την άλλη δεν υπάρχει αντίβαρο συνετού λόγου !!! (Κανείς δεν θέλει να υπερασπιστεί τις θέσεις της Κυβέρνησης – ή έστω υπάρχουν ελάχιστοι – και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα για τον Μητσοτάκη σήμερα).

Σχετικά Άρθρα