Face to Face Τελευταία Νέα

Βίντεο: Μέχρι και η Παναγιά τους ενόχλησε

21 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου που θεωρείται σχεδόν από συστάσεως του Ελληνικού κράτους προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Γι αυτό, στην πρόσοψη της Βουλής προβλήθηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ένα ολιγόλεπτο video προς τιμήν αυτής της ημέρας.

Αποτέλεσμα; Ξεσηκώθηκαν οι «σεσημασμένοι» αριστερούληδες.

Άλλους τους ενόχλησε η προβολή της εικόνας της Παναγίας, γιατί αισθάνθηκαν ότι προσβλήθηκαν οι, εκ του Διαφωτισμού, προερχόμενες αξίες τους.

Κάποιοι, μέχρι και την ανεξιθρησκεία επικαλέστηκαν.

Η ουσία του ζητήματος είναι μια και μόνον μία.

Είναι επιτρεπτό να προβληθεί video με αυτό το περιεχόμενο, δηλαδή προς τιμή των Ενόπλων Δυνάμεων, στην πρόσοψη της Βουλής;

Ναι μιας και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ολοκλήρωση του Έθνους. Ουδείς μπορεί να αρνηθεί τον ρόλο τους– στους δύο αιώνες νεότερης Ιστορίας– σε αυτήν την εθνική προσπάθεια και ουδείς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, την αρνήθηκε στο διάβα του χρόνου.

Συγχρόνως, ουδείς μπορεί να αρνηθεί πως το κτίριο της Βουλής δεν συμβολίζει μόνον την Δημοκρατία και την Ελευθερία, αλλά κυρίως συμβολίζει τους αγώνες που έδωσαν οι Έλληνες για να τις κατακτήσουν. Και σε αυτόν τον αγώνα πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Αυτά

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube! – https://www.youtube.com/channel/UCirGwTQDB_NZFqcuHZ_YHUg?sub_confirmation=1&fbclid=IwAR3m7dKqHvKggbRifYDIiYZVCPpDAP7Jybl25ubjpzgRO_C1cGRqWNFSxNg

Σχετικά Άρθρα