Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Βίντεο: Απαράδεκτη συμπεριφορά αστυνομικών σε Ξανθιωτάκια στην Κεντρική πλατεία εν μέσω κορωνοϊού

Το περιστατικό όπως το περιγράφουν τα παιδιά έγινε στην κεντρική πλατεία προχθές το απόγευμα, περίπου στις 6 και 20. «Όταν ενώ καθόμασταν στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, με μάσκες και τις αποστάσεις που έχουν επιβάλει… μας έκαναν ντου περισσότεροι από 20 Αστυνομικοί και Ασφαλίτες. Μας περικύκλωσαν. Μπήκε στην μέση ο Διευθυντής Αστυνομίας (Σημείωση Xanthinews αυτός προφανώς ήταν ο επικεφαλής της ομάδας και όχι ο Δντης της ΑΔ Ξάνθης) (όπως μας ανέφερε πως είναι) και λέει “Λοιπόν, σας δίνω περιθώριο 5 λεπτά να έχετε φύγει όλοι στα σπίτια σας”.

Και συνεχίζουν την περιγραφή

«Όταν ο πρώτος ρώτησε για ποιο λόγο, αφού φοράμε μάσκες και τηρούμε τα μέτρα του επιτέθηκαν πρώτα λεκτικά λέγοντας “Δε θα ρωτάτε εδώ. Απλά θα κάνετε ότι σας λέμε.Τέλος”. Μετά από άρνηση του πρώτου, τον όρμηξαν. Ξέφυγε και όπως φαίνεται και ακούγεται και στο Βίντεο, ο Διευθυντής Αστυνομίας λέει στον νεαρό “φεύγεις (εδώ φαίνεται να τον έβρισε) ρε …….”. Ζήτησα τον λόγο εγώ και τον ρωτάω για ποιο λόγο μιλάτε έτσι? Και χωρίς δεύτερη σκέψη με όρμηξαν. Τους ρωτούσα για ποιο λόγο με ορμάνε και μου έλεγαν “σιωπή, μη μιλάς” και μετά απ’ την επίθεση καταλαβαίνοντας πως δεν θα έχουν πως να το δικαιολογήσουν όλο αυτό, μας απαίτησαν να σβήσουμε τα βίντεο απ’ τα κινητά μας μετά βίας…..

Δυστυχώς κατάφεραν να σβήσουν τα περισσότερα βίντεο. Ευτυχώς 3 σημαντικά αρχεία σώθηκαν και είναι το παρακάτω αρχείο σε 3 αποσπάσματα.

Σημείωση XanthiNews. Όσο σοβαρή και αν είναι η κατάσταση καλό είναι οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ αστυνομικοί της Ξάνθης να κρατάνε τα τυπικά… απ ότι φαίνεται αυτή η στάση δεν κρατήθηκε σε αυτό το περιστατικό.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube! – https://www.youtube.com/channel/UCirGwTQDB_NZFqcuHZ_YHUg?sub_confirmation=1&fbclid=IwAR3m7dKqHvKggbRifYDIiYZVCPpDAP7Jybl25ubjpzgRO_C1cGRqWNFSxNg

Σχετικά Άρθρα