Κοινωνία Τελευταία Νέα

95 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις..

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Πολυχώρος Τέχνης και Σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι” διοργάνωσε εκδηλώσεις για να γιορτάσει τη γέννηση του μεγάλου μας συνθέτη που γεννήθηκε στην Ξάνθη, στις 23 Οκτωβρη 1925.

Με live streaming μεταδόσεις σε ένα ιδιαίτερο πάρτυ όπως θα άρεσε και στον Μάνο, τραγούδησαμε και συγκινήθηκαμε έστω και από απόσταση με όλους τους φίλους του Πολυχώρου και δώσαμε υπόσχεση να ξαναβρεθούμε την ίδια μέρα του χρόνου.

Πολλές ευχαριστίες στην Περιφέρεια ΑΜΘ, ΠΕ Ξάνθης και στον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιμίδη για την υποστήριξη των εκδηλώσεων, τον κ. Θανάση Μουσοπουλο που παντα είναι κοντά μας στις σημαντικές στιγμές του Πολυχώρου και ιδιαίτερα για τα μοναδικά δώρα που μας έκανε, το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, την καθηγήτρια κα. Μαρία Τακούτσικου και τις υπέροχες μαθήτριες Μάρθα Ψύλλα και Βασιλική Τσίμπου που μας χάρισαν υπέροχες μελωδίες, την εκπληκτική Παιδική Χορωδία του Κοινωνικού Κέντρου ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ και την δασκάλα κα. Γιώτα Καβαραντζή, τους μοναδικούς για ακόμη μια φορά UNDERHILL WEST, τον Μιχάλη Χατζόπουλο και Τάσο Αβραμιδη που μας ρόκαραν και τέλος τους υπέροχους Αντώνη Μουσαδέ και Ασμίκ Μπεγκλαριάν που μας συγκίνησαν.

Ειδική αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στο Κοινωνικό Κέντρο ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ που φέτος για πρώτη φορά συνδιοργανώσαμε αυτές τις ιδιαίτερες εκδηλώσεις και δώσαμε υπόσχεση για ακόμα καλύτερες στο μέλλον συνεργασίες. Ραντεβού σε μια πόλη μαγική…

Σχετικά Άρθρα