Κοινωνία Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Μια καλή πράξη από σύλλογο “Χρώματα Αγάπης”

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Μετά από ανάρτηση για βοήθεια που έκανε η πρόεδρος του συλλόγου “χρώματα αγάπης” Ιωάννα Χατζημεστή στην ομάδα μας Αγαπάμε Ξάνθη για τον άστεγο Ξανθιώτη που είχε την ανάγκη και την βοήθεια μας… κάτι φαίνεται να έχει γίνει.

Μετά από επικοινωνία της προέδρου με τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πρόνοιας κ. Σουά και του προέδρου κοινωνικής πρόνοιας Παναγιώτη Αμβροσιάδη έγινε τουλάχιστον η αρχή να πάρει ένα επίδομα από την πρόνοια Ξάνθης για να ξεκινήσει αυτός άνθρωπος να κάνει κάποια βήματα στην ζωή του…

Εμείς σαν xanthinews.gr είμαστε πάντα στο πλευρό αυτού του ανθρώπου αν και δε γνωρίζουμε ποιος είναι δεν έχει σημασία όμως…οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να συνδράμουμε με το να φέρουμε σε επαφή την πρόεδρο με τους φορείς και με όποιον θέλει να βοηθήσει.

Το ευχαριστήριο

Τα χρώματα αγάπης Στην πόλη της Ξάνθης διενήργησαν προσπάθειες να βρεθούν κοινωνικές δομές αίτησης και επιδότησης για έναν άστεγο.

Ο σκοπός τους πέτυχε με χρώματα ελπίδας, ο άστεγος συνάνθρωπο μας θα ενταχθεί με αξιοπρέπεια ξανά στην κοινωνία.

Ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο κοινωνικής πρόνοιας κ.Λεβέντ, όπως επίσης και τον πρόεδρο κοινωνικής πρόνοιας κ. Πάνο Αμβροσιάδη καθώς και το xanthinews.gr που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους!

Η Πρόεδρος του οργανισμού χρώματα αγάπης, αφιερώνει μία λέξη σε όλους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΘΗ ΜΟΥ! ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

Φωτογραφίες και στοιχεία από τον σύλλογο Χρώματα Αγάπης που βρίσκεται στην ήπειρο αλλά αγαπά πολύ την Ξάνθη λόγω καταγωγής της προέδρου:

Σχετικά Άρθρα