Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Χαμός στον Δήμο Ξάνθης για το επίδομα 600 ευρώ. (Η κυβέρνηση επέκτεινε το πρόγραμμα και στην πεδινή περιοχή της Ξάνθης λόγω Covid-19)

Θα δοθούν 600 ανά οικογένεια!!! Το οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 4.700 ευρώ

Στο επίδομα Ορεινών και Μειονεκτικών περιοχών έτους 2020 που λήγει στις 30 Οκτωβρίου 2020 προστέθηκαν οι παρακάτω περιοχές της Ξάνθης. Για αυτό από το πρωί εκατοντάδες άτομα πολιόρκησαν το Δημαρχείο Ξάνθης ώστε να μαζέψουν τα δικαιολογητικά τους…

Πληροφορίες για το πρόγραμμα:

Έως τις 30 Οκτωβρίου, θα παραμείνει ανοιχτή η ψηφιακή πλατφόρμα αιτήσεων για τη χορήγηση βοηθήματος 600 ευρώ σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών για το 2020.

Η οικονομική ενίσχυση των 600 ευρώ, καταβάλλεται σε ιδιαίτερα οικονομικά ευάλωτες οικογένειες που κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές με πολύ χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα.

Ο δικαιούχος μπορεί ηλεκτρονικά και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να ολοκληρώνει τη διαδικασία υποβολής του αιτήματός του με τους κωδικούς του TAXIS. Επίσης, θα πρέπει στα στοιχεία επικοινωνίας του να συμπληρώσει τόσο το email του, όσο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, ειδάλλως δεν μπορεί να προχωρήσει η αίτησή του. Η διευκρίνιση αυτή κρίνεται απαραίτητη, δεδομένου ότι για το 2019 ο κανόνας ήταν να υπάρχει τουλάχιστον ένα από τα δύο στοιχεία δηλωμένο

Η διεύθυνση της ψηφιακής πλατφόρμας είναι: https://oreina.epidomata.gov.gr/

Σχετικά Άρθρα