Καβάλα Τελευταία Νέα

Ο κορωνοϊός χτύπησε τον Δήμο Νέστου… Σε οικειοθελή καραντίνα ο Δήμαρχος, κρούσμα και σε ποδοσφαιρική ομάδα

Θετικοί στον ιό ο αδερφός και ο ανιψιός του Σάββα Μιχαηλίδη και το μήνυμά του περί κοινωνικής ευθύνης – Ομαδικό τεστ για Covid-19 για τον Νέστο Χρυσούπολης – Θετική στον κορονοϊό και μια υπάλληλος στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας

Ένα φαγοπότι σε χωριό του Δήμου Νέστου ήταν η αιτία να μπει ο Δήμος στον «χάρτη» των κρουσμάτων, ενώ και ο Δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης υπεβλήθη σε τεστ για Covid-19, το οποίο ήταν αρνητικό, στο πλαίσιο ιχνηλάτησης, καθώς νόσησε ο αδερφός και ο ανιψιός του, με τον κ. Μιχαηλίδη, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, να μπαίνει σε οικειοθελή καραντίνα για 7 ημέρες.

Σύμφωνα με το kavalapost, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Δήμαρχος Νέστου ανέφερε ότι στο εν λόγω φαγοπότι συμμετείχαν και φοιτητές από τη Θεσσαλονίκη, ενώ προέτρεψε τα νέα παιδιά «να προστατεύσουν τους μεγαλύτερους, συναισθανόμενα την κοινωνική τους ευθύνη και το χρέος τους προς τους γηραιότερους».

Θετικός στον ιό και παίκτης του Νέστου Χρυσούπολης

Θετικό «βγήκε» το τεστ για Covid-19 στο οποίο υπεβλήθη παίκτης του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020 θα υποβληθεί σε τεστ για τον ιό όλη η ομάδα, με τα αποτελέσματα να κρίνουν και τη διεξαγωγή ή μη της αναμέτρησης με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Ο παίκτης βρίσκεται σε καραντίνα στην οικεία του, ενώ η ακαδημία της ομάδας αναστέλλει τις δραστηριότητές της μέχρι και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020.

Θετική στον ιό και μια υπάλληλος της Αντιπεριφέρειας Καβάλας

Θετικό ήταν το τεστ για κορονοϊό και για μια υπάλληλο υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας Καβάλας. Κατόπιν τούτου, ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, καθώς και η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών της υπαλλήλου.

Σχετικά Άρθρα