Κοινωνία Τελευταία Νέα

Συνδικαλιστές αστυνομικοί συναντήθηκαν με τον Δντή της ΑΔ Ξάνθης κ. Πασχάλη Γιώρη

Όπως έγινε γνωστό στην Ξάνθη, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και στη συνέχεια εκπρόσωποι του Προεδρείου της Ένωσης, με τη παρουσία του τοπικού Αντιπροσώπου Ξάνθης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία  (Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α.) πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, Αστυνομικό Διευθυντή ΓΙΩΡΗ Πασχάλη. Επίσης, στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Βοηθοί Διευθυντή Α/Δ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ Κωνσταντίνος και Α/Υ ΡΙΖΟΣ Κωνσταντίνος.

           Η Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της ΕΑ.ΑΜΘ απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσης Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο, τον Εκτελεστικό Γραμματέα Α/Α΄ ΤΣΙΑΜΗ Νικόλαο, τον Οργανωτικό Γραμματέα Υ/Α΄ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ Σταύρο, και τον αντιπρόσωπο Ξάνθης στην Ομοσπονδία (ΠΟΑΞΙΑ) Α/Α΄ ΚΩΤΗ Κωνσταντίνο. Κατά την πολύ ουσιαστική μας συνάντηση, σε φιλικό κλίμα, τέθηκαν τα κυριότερα υπηρεσιακά ζητήματα που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο τα μέλη της Ένωσης σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και οι συνολικές προτεραιότητες στις θεσμικές και οικονομικές διεκδικήσεις της, από την πολιτική και φυσική ηγεσία μας και για τα τρέχοντα συνδικαλιστικά ζητήματα.

           Στο πλαίσιο της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να λάβουμε γνώση των ειδικότερων υπηρεσιακών ζητημάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Δ.Α Ξάνθης, με κυριότερο τον μεγάλο αριθμό κενών οργανικών θέσεων στους βαθμούς με οργανική θέση Ανθυπαστυνόμου – Αρχ/κα και Αστυφύλακα, συνδυαστικά με την πληθώρα των θεμάτων που  καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης (ενδεικτικά μεταναστευτικές ροές, λειτουργία Προαναχωρησιακού Κέντρου, ζητήματα εγκληματογόνων περιοχών, θέματα αντιμετώπισης και πρόληψης εξάπλωσης πανδημίας κορωνοϊού κ.α.). Από την μεριά του, το Δ.Σ. της ΕΑ.Α.Μ.Θ. εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της Ένωσης στο έργο της Διεύθυνσης, των Διοικητών Αξιωματικών και των στελεχών γενικότερα και δεσμεύτηκε σε μια διαρκή σχέση επικοινωνίας, συνεργασίας και αμφίδρομης ανταλλαγής απόψεων με σκοπό τη συνολική, αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των τοπικών μελών μας στην Ξάνθη.

           Οι δράσεις του Δ.Σ. της ΕΑ.ΑΜΘ θα συνεχιστούν, με τις επισκέψεις του Προεδρείου της και σε άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, με σκοπό την πλαισίωση των απανταχού μελών μας.

Σχετικά Άρθρα