Κοινωνία Τελευταία Νέα

111 κούτες με πράγματα από την Δράμα στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Την Κυριακή 18.10.2020 ολοκληρώθηκε   με επιτυχία ακόμη μια αλυσίδα αγάπης  του σωματείου μας για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους  μας στο Νομό Καρδίτσας.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 111 κούτες γεμάτες με διάφορα καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής, σχολικά, τρόφιμα και είδη εξοπλισμού σπιτιού και 1440 εμφιαλωμένα νερά, που θα διανεμηθούν στους πληγέντες από τις εθελοντικές ομάδες «Act for Karditsa» και «Ο Τοίχος της Αγάπης Καρδίτσας».

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από διάφορα σχολεία  (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) της πόλης και γειτονικών χωριών, που με περίσσεια χαρά έσπευσαν στο σημείο συλλογής και έκαναν τη δωρεά τους συνοδεύοντάς τη με υπέροχα μηνύματα ανθρωπιάς. 

Η επιτυχία της δράσης  μας οφείλεται  στα αποθέματα ανθρωπιάς και ανιδιοτέλειας των ανθρώπων της όμορφης πόλης  μας, τους οποίους έναν έναν ξεχωριστά τους ευχαριστούμε, γιατί  αγκάλιασαν  άλλη μια πράξη Ανθρωπιάς, Αλληλεγγύης, Ανιδιοτέλειας κι Αγάπης του Τοίχου μας!  Χίλια ευχαριστώ από όλους τους εθελοντές και  στους τοπικούς και περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, στις τοπικές έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες για την άμεση ανταπόκριση και προώθηση της δράσης μας.

Το να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να κάνεις τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων δεν είναι μόνο ένας στόχος. Είναι ένας σκοπός που μας αγκαλιάζει όλους  και χάρη στην αγάπη και τη στήριξη σας θα συνεχίσουμε την αθόρυβη προσπάθειά μας  όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες που βιώνουμε…

Με εκτίμηση

Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Σχετικά Άρθρα