slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Αγιασμός για την νέα χρονιά στον σύλλογο Μικρασιατών Ξάνθης (φωτογραφίες)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με την παρουσία δεκάδων μελών του συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης αλλά και νέων μελών τηρώντας όλοι το υγειονομικό πρωτόκολλο τελέστηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 στις 6 η ώρα το απόγευμα  αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς.

Η αίθουσα του συλλόγου στην οδό Βασ. Σοφίες 25 γέμισε από μέλη τα οποία γεμάτα ενέργεια θα πλαισιώσουν την χορωδία και τα χορευτικά τμήματα και αυτή την χρονιά!

Σύσσωμο το Δ.Σ. και ο πρόεδρος Γιάννης Κατσούλης ευχήθηκαν σε όλους Καλή και δημιουργική χρονιά!!!

Το μήνυμα του συλλόγου:

Σήμερα ύστερα από εντατικές εργασίες σχεδόν ενός μήνα τελέσαμε τον αγιασμό για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.

Είμαστε πεπεισμένοι πως ο νέος χώρος όπως διαμορφώθηκε εκτός από χρηστικός θα αποτελεί και μια καλαίσθητη πρόταση για συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δράσεις μας, τόσο τις παλιές όσο και τις καινούριες που σχεδιάζουμε.

Η συμμετοχή μας στα τμήματα του συλλόγου θα γίνει κάτω από την εναρμονισμένη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων της πολιτικής προστασίας. Σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη αγάπη και στήριξη, διότι ο σύλλογος είμαστε εμείς.

Εμείς που γεμίζουμε τις αίθουσες, αναπνέουμε τον αέρα και ζεσταίνουμε ο ένας την καρδιά του άλλου. Σας περιμένουμε όλους καλή εκπαιδευτική περίοδο σε όλους μας.

Το Δ.Σ.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα