Κοινωνία Τελευταία Νέα

Χρηματικά βραβεία από τον δημοσιογράφο Τάσο Κοντογιαννίδη στους αριστούχους της Σταυρούπολης Ξάνθης

Μαθητικά βραβεία σε εισαχθέντες στα ΑΕΙ, στους πρώτους όλων των τάξεων και τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες της ακριτικής Σταυρούπολης Ξάνθης από τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Τάσο Κοντογιαννίδη

Απονεμήθηκαν σήμερα σε ειδική τελετή, στο σχολικό συγκρότημα της Σταυρούπολης Ξάνθης, τα σχολικά βραβεία στους αριστεύσαντες και τους πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου της πόλης μας καθώς και στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ της σχολικής περιόδου 2019-2020.

Εφέτος το Λύκειο Σταυρουπόλεως πέτυχε ένα καταπληκτικό ρεκόρ. Και τα έξι παιδιά που φοίτησαν πέρυσι στην Γ΄ Λυκείου, πέρασαν όλα σε Ανώτατες σχολές!!!Τα βραβεία ήταν χρηματικά, χορηγία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Τάσου Κοντογιαννίδη και απονεμήθηκαν για 19η συνεχή χρονιά σε δεκαπέντε μαθητές, μαθήτριες και φοιτητές. Στην τελετή παρέστησαν οι τοπικές αρχές και απηύθηναν χαιρετισμούς ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Ξάνθης κ. Παντελεήμονος πατήρ Βασίλειος Βερβερίδης, οι αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης και Κων. Κουρτίδης, ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Εμ. Τσέπελης, ο αντιδήμαρχος Σταυρουπόλεως Απ. Ελευθεριάδης και εκπρόσωποι της τοπικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Στους μαθητές μίλησε ο χορηγός των βραβείων δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης ο οποίος τους συμβούλεψε να είναι επιμελείς, να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον, να πλάθουν όνειρα για τη ζωή, να μοχθούν για να τα υλοποιήσουν και να βγουν σωστοί και υπεύθυνοι πολίτες στην κοινωνία.

Συνεχάρη τέλος τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και τόνισε ότι η απονομή των βραβείων έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση των αριστούχων και απόρων μαθητών και ως στόχο την καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης μεταξύ των μαθητών, την απόκτηση γνώσεων για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και γενικά για την πρόοδο και την προκοπή τους.

Επίσης, χαιρετισμούς με μηνύματα τους, απηύθυναν από την Αθήνα ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης, με παραινέσεις και συμβουλές στους μαθητές και τις μαθήτριες να είναι επιμελείς και τους προέτρεψαν να σταθούν μακριά από τη μάστιγα των ναρκωτικών, να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες στην κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα