Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Σάκης Κριτσίνης: ΝΑΙ! ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ!

Ξάνθη, 29 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστούμε τον κ Τσιτιρίδη που με το δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 27/10/2020 και τα έγγραφα που κοινοποίησε που μας επιβεβαιώνει πλήρως. Αν δει κανείς στο βίντεο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου 18/9/2019 και το συγκρίνει με αυτά που ο κ. Τσιτιρίδης δήλωσε στην «Ανοιχτή Γραμμή» στις 27/10/2020, στα επίμαχα σημεία που σας κοινοποιούμε, μπορεί να “θαυμάσει” κανείς το μέγεθος της “πολιτικής διαπλοκής” κατά την διάρκεια της εκλογής του Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου και όχι μόνο.

Αντί να μας ρωτά εάν έχουμε στοιχεία, τον ενημερώνουμε ότι τα ερωτήματα μας προκύπτουν από τους διαλόγους των δημοτικών συμβουλίων, που συζητούνταν τα θέματα των εταιρειών γι’ αυτό άλλωστε δεν τολμούν να απαντήσουν σε κανένα ερώτημα.

Εμείς δεν δικάζουμε κανέναν. Έχουμε υποχρέωση να ρωτούμε, ως μείζον αντιπολίτευση και εφόσον η συμπολίτευση μπορεί να απαντήσει, μας δίνει απαντήσεις. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση.

Σας προκαλούμε να δημοσιοποιήσετε τις αποφάσεις των επίμαχων δημοτικών συμβουλίων για να διαπιστώσουν οι δημότες μας τι προσπάθειες κάνατε (;) από το 2011 μέχρι σήμερα και εσείς και ο κ. Τσολακίδης, όχι για να κλείσουν οι εταιρείες… αλλά για να παραμένουν ανοιχτές…

Αντί να περιφέρεται ο κ. δήμαρχος στους οικισμούς του Δήμου “τρομαγμένος” και “απολογούμενος” από την έκταση που πήρε το θέμα των εταιρειών του δήμου στην κοινωνία και το βαρύ κλίμα που επικρατεί και να δηλώνει ότι δήθεν οι εταιρείες έκλεισαν, καλά θα κάνει να δημοσιοποιήσει τα απαραίτητα έγγραφα για να μας πείσει όλους με αποδεικτικά στοιχεία.

Τέλος στο μόνο που συμφωνούμε με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ Τσιτιρίδης, είναι η εξής φράση “ευτυχώς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο χρόνος θα δικαιώσει την αλήθεια” αρκεί μόνο να μην περάσουν τα χρόνια και παραγραφούν οι ευθύνες των υπευθύνων, που εμπλέκονται στα “σκάνδαλα” και φορτωθούν οι δημότες μας τα πρόστιμα και τους τόκους. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΙΔΟΥ Η ΡΌΔΟΣ…

Ο Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δήμου Αβδήρων

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ

Σχετικά Άρθρα