Δράμα Τελευταία Νέα

Καλλιεργούσαν κάνναβη στα σπίτια τους

Συνελήφθησαν χθες (21-10-2020) το μεσημέρι, στο νομό Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε οικισμό της Δράμας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν επτά (7) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 58,3 γραμμαρίων και δύο (2) φυτά κάνναβης, ύψους 16 και 10 εκατοστών.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έτερο οικισμό της Δράμας, συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς ο δεύτερος δράστης, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, καθώς και την κατοχή του βρέθηκαν τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 35 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 93,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 2 φυτά κάνναβης. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα