Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Δεν έχουν σταματημό οι διακινητές

Συνελήφθησαν στις 15-10-2020, στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας, δύο (2) διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα