Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Απίστευτο!!! 20χρονος από τον Τόπειρο έκλεψε για 3 φορά ΙΧ που είχε αφεθεί με τα κλειδιά επάνω στην μίζα. (τράκαρε πάλι)

Είναι πραγματικά απίστευτο και δεν ξέρω τι γίνεται με την δικαιοσύνη… ο ίδιος νεαρός 20χρονος από τον Δήμο Τοπείρου που έχει κλέψει 2 αυτοκίνητα μέσα σε ένα μήνα από την πόλη της Ξάνθης και έχει προξενήσει και τις δύο φορές ατύχημα, σήμερα το πρωί Σαββάτου 31 Οκτωβρίου έκλεψε ΞΑΝΑ για 3η φορά ένα ΙΧ φορτηγάκι από την οδό Ανδρέου Δημητρίου και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι το χωρίο Εξοχή όπου και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο το οποίο διάλυσε και τράκαρε στην συνέχεια πάνω στην τζαμαρία του τοπικού Μίνι Μάρκετ!!!

Το αγροτικό τύπου «τζαμά» το είχε αφήσει προσωρινά με τα κλειδιά πάνω στην μίζα ο ιδιοκτήτης του στην οδό Ανδρέου Δημητρίου για να πάρει κάτι από ένα μαγαζί και ο νεαρός 20χρονος δεν έχασε την ευκαιρία να επαναλάβει την απίστευτα επικίνδυνη πράξη του.

Φαντάζεστε την άλλη φορά να κλέψει κανένα ΙΧ που να έχει το πίσω κάθισμα κανένα παιδί (!!!!!) Το οποίο άφησε «για λίγο» η μαμά να πάρει κάτι από το περίπτερο; Δεν θέλω ούτε να το φανταστώ… Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά της ΔΙΑΣ που κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη άμεσα και για 3η φορά…

Σχετικά Άρθρα