Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Γιατί φεύγουν οι υπάλληλοι από τον Δήμο Τοπείρου; (Με αφορμή μετακίνηση Καβαλιώτισσας που θέλησε κι αυτή να μετακινηθεί στον νομό της)

Μαθαίνω ότι έξαλλος είναι ο φίλος μου Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου με την νέα απόσπαση υπαλλήλου του, που είναι από το Ερατεινό Καβάλας και την έχουν φάει οι δρόμοι στο γραφείο του Βουλευτή Καβάλας Μακάριου Λαζαρίδη.

Το πρόβλημα φίλε Θωμά δεν είναι που πήγε η συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά γιατί αυτή και άλλοι υπάλληλοι του Δήμου έφυγαν τον τελευταίο καιρό και άλλοι ακόμη θέλουν να φύγουν από τον Τόπειρο. Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι ότι μια μηχανικός επιλέγει να μετακινηθεί στον τόπο καταγωγής της στην Καβάλα.

Τα άλλα με τις φωνασκίες και με τα λόγια και με τις επιστολές δεν αποδείδουν και κανείς δεν μπορεί με το ζόρι να κρατήσει ένα υπάλληλο αν θέλει να φύγει. Το θέμα είναι να μην θέλει να φύγει από μια υπηρεσία και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε αυτή. Αλλά αυτό θέλει προσπάθεια για να κερδηθεί!!!

σ.ε. Και από πότε φίλε Θωμά ένα καθόλα νόμιμο αίτημα για απόσπαση δημοσίου υπαλλήλου σε γραφείο βουλευτή λαμβάνει τέτοιες διαστάσεις; Που το έχεις δει αυτό φίλε Θωμά; Και από πότε δήμαρχος απειλεί λέει ότι θα τον καταγγείλει στον πρωθυπουργό, στη Βουλή – γιατί όχι και στον Πομπέο, φίλε Θωμά – γιατί ο βουλευτής ζητάει να αποσπάσει δημόσιο υπάλληλο; Μεγάλο μπέρδεμα φίλε Θωμά!

Σχετικά Άρθρα