Κοινωνία Τελευταία Νέα

Άγνωστοι έκλεψαν τα πανό του συλλόγου αιμοδοτών Ξάνθης

Είναι λυπηρό, είναι απογοητευτικό αλλά συνάμα και εξοργιστικό. Χρόνια διαθέτουμε λαχεία του ενός ευρώ και οι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται προκειμένου με τα έσοδα αυτά να χρηματοδοτούμε τις δράσεις μας. Μέσα στις δράσεις προβολής και προώθησης της Ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι και η κατασκευή των διαφόρων πανό που κοινοποιούμε για τις δράσεις αυτές.

Μέσα σε τρεις μέρες λοιπόν από τη Δευτέρα το απόγευμα, τρία από τα πανό αυτά τα οποία ήταν σε διάφορες περιοχές της Ξάνθης, όπως στο Δημοτικό σχολείο της Νέας Χρύσας απέναντι από την εκκλησία, ένα στην πλατεία Ελευθερίας δίπλα στο Ηρώον Πεσόντων και το τρίτο στην αρχή της Οδού Εθελοντή Αιμοδότη, εκλάπησαν-εξαφανίστηκαν λές και δεν υπήρχαν. Παρά είναι σύμπτωση για να είναι τυχαίο από μην ώρα που δεν τα αποκαθήλωσε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας. Παλιότερα φτωχοί κάτοικοι γνωστού συνοικισμού είχαν προβεί σε αντίστοιχες πράξεις προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν σε αυτοσχέδια “τσαντήρια-καταλύμματα” και έως ενός σημείου είχαμε επιδείξει κατανόηση. Όμως ταυτόχρονα μέσα σε λίγες μέρες , σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες δεν πιστεύουμε ότι είναι σύμπτωση ή απλή κάλυψη αναγκών…

Παρακαλούμε σε όποιον έχει πέσει το παραμικρό στην αντίληψή του ας επικοινωνήσει μαζί μας στο 25410 22256 ή ας μας στείλει μήνυμα στο Facebook.Παρόλο που μας κοστίζει, και τα χρήματα δυστυχώς δεν μας περισσεύουν,θα συνεχίσουμε να διαφημίζουμε τις δράσεις μας και να παροτρύνουμε τον κόσμο να αιμοδοτει εθελοντικά προκειμένου να βοηθηθούν ανήμποροι συνάνθρωποί μας.Για τους διάφορους “καλοθελητές” ευχόμαστε να τα βρούνε με τον εαυτό τους και ας απολογηθούν στον Θεό που πιστεύουν…αν πιστεύουν.

loading...

Σχετικά Άρθρα