Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Το σχόλιο της Περιφερειακής «αποΣύνθεσης» του Χρ. Τοψίδη για τον Ιμάμογλου που έφυγε από την παράταξη

Κομοτηνή, 23 Σεπτεμβρίου 2020

«Πριν αλέκτωρ φωνήσαι …», ο Τζιχάν Ιμάμογλου, επιβεβαίωσε τις υποψίες της παράταξης μας ότι η ανεξαρτητοποίησή του δεν ήταν αποτέλεσμα«απογοήτευσης» ή «διαφωνίας» όπως ισχυρίστηκε, αλλά προϊόν φθηνής συναλλαγής με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Αν ο Τζιχάν Ιμάμογλου διέθετε έστω ένα ίχνος πολιτικής ευπρέπειας, ηθικής αλλά́ και ανδρείας, θα είχε παραδώσει την έδρα του στην παράταξη, οι ψηφοφόροι της οποίας τον εξέλεξαν στο Π.Σ. της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Αντί αυτού, επέλεξε να ξεπουλήσει την έδρα αλλά και τους ψηφοφόρους έναντι του μισθού μιας θέσης Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη. Προσβάλλοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο την παράταξη που τον ανέδειξε και τα μέλη της, αλλά κυρίως τους πολίτες της Π.Ε. Ροδόπης που του εμπιστευθήκαν την ψήφο τους.

Εμείς, ευχαριστούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στις εκλογές του 2019 επέλεξαν τον συνδυασμό μας και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το ποιον του συγκεκριμένου «κυρίου».

Ο τακτικισμός του Χρήστου Μέτιου, είναι από καιρό γνωστός και δεν μας εκπλήσσει. Ο φυσικός του χώρος είναι ο χώρος των συναλλαγών «κάτω από το τραπέζι» γι’ αυτό́ άλλωστε και το πολιτικό́ του ανάστημα παραμένει πάντα «μικρό».

Είναι ζήτημα χρόνου η Περιφέρεια να αποκτήσει μια διοίκηση, η οποία θα αγωνίζεται για τους πολίτες, τους εργαζομένους, τους νέους, τις επιχειρήσεις και θα αποστρέφεται κάθε είδους ανήθικες συναλλαγές.

Για την Περιφερειακή Σύνθεση

Σχετικά Άρθρα