Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μ. Λαζαρίδης: «Οι πολίτες έστειλαν τον Αλ. Τσίπρα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας»

Το Ερατεινό, το Αγίασμα και τις Πηγές επισκέφτηκε ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, συνεχίζοντας την τακτική επαφή του με τις τοπικές κοινωνίες. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα, τις σκέψεις και τις προτάσεις των κατοίκων, για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έλαβε και θα λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, αλλά και των δυσκολιών της καθημερινότητάς τους.

Επικεντρώθηκε στις άμεσες προτεραιότητες για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων, τη θωράκιση της δημόσιας υγείας, τη στήριξη του κόσμου της εργασίας, την ελάφρυνση των βαρών για την μεσαία τάξη και την πρόνοια για τους πιο ευάλωτους. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις δράσεις που έχουν ληφθεί για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Όπως εξήγησε, είναι κάτι που παρακολουθεί προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην αποτελεσματική συνεργασία της Πολιτείας με τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους.

Αναφερόμενος στην παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη σχολίασε: «Ο κύριος Τσίπρας μάλλον δεν διδάχθηκε από τις απανωτές συντριπτικές ήττες το 2019. Απόλυτος εκφραστής του λαϊκισμού, συνεχίζει τα ψέματα, με τα οποία, άλλωστε, συμπορεύεται σε όλη του την πολιτική σταδιοδρομία. Όμως, πλέον οι πολίτες γνωρίζουν και τον έχουν στείλει σε μόνιμη βάση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Σχετικά Άρθρα