Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Η απαράδεκτη κατάσταση του 9ου νηπιαγωγείου ανάγκασε τους γονείς να στείλουν εξώδικο!!!

Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο 9ο νηπιαγωγείο Ξάνθης ώθησε συμπολίτες μας γονείς μικρών μαθητών να στείλουν εξώδικο στον Δήμο Ξάνθης αλλά και στο υπουργείο για να διαμαρτυρηθούν.

Και έχουν δίκιο οι άνθρωποι μιας και παρά τις διαβεβαιώσεις, η σχολική χρονιά ξεκινά με την ύπαρξη εντός του προαύλιου χώρου του 9ου νηπιαγωγείου δυο (2) τσιμεντένιων βάσεων, όπου υποτίθεται θα τοποθετηθούν αίθουσες που θα στεγάσουν τα παιδιά. Τα μέτρα ασφαλείας της κατασκευής είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!

Την ίδια ώρα ένας αριθμός 40 μαθητών πρέπει προσωρινά να στεγαστούν στο χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου (αντί στο νηπιαγωγείο) εκ των οποίων 15 παιδιά στεγάζονται στον πρώτο όροφο του σχολείου σε μία αίθουσα κοινώς απαράδεκτη!!!

Και δεν έφτανε αυτό αλλά για την εξυπηρέτησή τους έχουν τοποθετηθεί δύο χημικές τουαλέτες τύπου εργοταξίων στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου όπου υποτίθεται ότι θα εξυπηρετούνται τα νήπια (!!!) μια κίνηση επιεικώς απαράδεκτη.

Διαβάστε το εξώδικο και θα δείτε ότι οι άνθρωποι δεν ζητάνε τίποτε παράλογο αλλά η πολιτεία συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα… και οι μηχανισμοί της να κινούνται με ρυθμούς χελώνας!!!

Το εξώδικο

Σχετικά Άρθρα