Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πρώτος σε ψήφους ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης στις εκλογές της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ (ανέλαβε ταμίας στο νέο ΔΣ)

Η “Όμορφη Πόλη” αναλαμβάνει το επόμενο συνέδριο της Ένωσης

Πρώτος σε ψήφους εξελέγη ο εκπρόσωπος του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης “Όμορφη Πόλη” κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης, κατά της εκλογική διαδικασία που διεξήχθη προχθές στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, για το Νέο Πανελλαδικό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδος.

Ο εκπρόσωπος της Ξάνθης σε σύνολο 10 εκλεκτόρων έλαβε 7 ψήφους και κατετάγη πρώτος ενώ αμέσως μετά στη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, ομόφωνα εξελέγη ταμίας της νέας διοίκησης.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιτυχία του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Ξάνθης και του Παναγιώτη Αμβροσιάδη, ο οποίος με το θετικό του λόγο επιβραβεύτηκε από τους εκπροσώπους των λοιπών δημοτικών μέσων ενημέρωσης, με την ψήφο τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι προχθές η γενική συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. Ελλάδος επικύρωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και το επόμενο ετήσιο θεματικό τακτικό συνέδριο της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ξάνθης, με ευθύνη του δημοτικού τοπικού ραδιοσταθμού.

Ο κ. Αμβροσιάδης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, ευχαρίστησε τους εκλέκτορες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον δήμαρχο της πόλης του Μανώλη Τσέπελη, για την εμπιστοσύνη του, ενώ τόνισε πως το τέλος της άνοιξης η Ξάνθη θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το 2ο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης.

Πρόσθεσε πως η Ένωση έχει να παίξει σημαντικό ρόλο το επόμενο διάστημα για την επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν και ταλανίζουν τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης και σημείωσε με έμφαση πως σε αυτή την προσπάθεια η Ξάνθη θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, μετά τη συγκρότηση του σε σώμα, έχει ως εξής:

Πρόεδρος ο Νικόλαος Ζεϊμπέκης από τη Δημοτική Ραδιοτηλεόραση Θεσσαλονίκης

Α’ Αντιπρόεδρος ο Απόστολος Σειρηνίδης από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά

Β Αντιπρόεδρος ο Κώστας Λαίσογλου από το Δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων

Γενική Γραμματέας η Μαίρη Αρώνη από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής

Ταμίας ο Πάνος Αμβροσιάδης από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης

Μέλη εξελέγησαν ο Ιωακείμ Καλλιβρούσης από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Αθήνας και ο Χρήστος Φυλαχτός από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου.

Σχετικά Άρθρα