Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Τον εναλλακτικό τουρισμό της Ξάνθης παρουσίασε στην Γερμανίδα Πρόξενο ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε η ΓενικήΠρόξενος  του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας, κυρία Σιβύλλα Μπέντικ με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020.

Τη Γενική Πρόξενο συνόδευαν ο Επίτιμος Πρόξενος Κομοτηνής κ. Σταμάτιος Κουρούδης και η αρμόδια για τα πολιτιστικά και πολιτικά θέματα του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κα Σοφία Ελευθερίου.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Πολιτισμό και Τουρισμό του τόπου, στην πλούσια τοπική Ιστορία και στις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης μετά την επίσκεψη δήλωσε:

«Ενημερώσαμε την κα Μπέντικγια τις ομορφιές της περιοχής μας, για την Παλιά Πόλη της Ξάνθης, για την ιστορία και την πλούσια πολυπολιτισμικότητα του τόπου μας.

Εστιάσαμε στις φυσικές ομορφιές της ορεινής μας περιοχής και του εναλλακτικού τουρισμού που αυτή προσφέρει, καθώς το ενδιαφέρον των Γερμανών πολιτών είναι ιδιαίτερα έντονο, προς την κατεύθυνση αυτή»

Η Γενική Πρόξενος του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας, κυρία Σιβύλλα Μπέντικ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου να φιλοξενηθεί στην Ξάνθη, το επόμενο διάστημα, ώστε να έχει τον χρόνο να γευτεί τα τοπικά προϊόντα, να ξεναγηθεί στα σοκάκια της παλιάς πόλης και στα διεθνή μονοπάτια μας, να ζήσει την περιοχή από κοντά.

loading...

Σχετικά Άρθρα