Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν 3 για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στις 16-9-2020, στους νομούς Καβάλας και Σερρών, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Καβάλας και Δράμας τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον ένα ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο της οικίας του πέντε (5) φυτά κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου, ενώ στην κατοχή του εντόπισαν επίσης μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον δεύτερο ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο της οικίας του πέντε (5) φυτά κάνναβης, ύψους από 50 εκατοστά έως 2,5 μέτρα.

Στη τρίτη περίπτωση, σε χωριό των Σερρών,από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνελήφθη ο τρίτος ημεδαπός, διότι καλλιεργούσε στον αύλειο χώρο του σπιτιού του δύο (2) φυτά κάνναβης ύψους 40 και 60 εκατοστών, καθώς επίσης κατείχε στο εσωτερικό του ένα ακόμη αποξηραμένο φυτό κάνναβης ύψους 1,5 μέτρου.

Κατασχέθηκαν συνολικά 13 φυτά κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρείς υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφαλείας Καβάλας και Δράμας.

Σχετικά Άρθρα