Ατζέντα Τελευταία Νέα

Πεζοπορία στην γέφυρα Σταμάτη (περιοχή Σμίνθης) αυτήν την Κυριακή

Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου διοργανώνει πεζοπορία στην Γέφυρα Σταμάτη. Η διαδρομή είναι εύκολη καθότι θα ακολουθήσουμε περίπου για 4 χιλιόμετρα τον αγροτικό δρόμο που φεύγει από τον οικισμό της “Σμίνθης” προς Τσάι Μαχαλά και άλλο 1 χιλιόμετρο μέχρι την γέφυρα όπου θα έχει και λίγο μονοπάτι. Θα περπατήσουμε περίπου 5 χιλιόμετρα με την επιστροφή (άλλα 5 χιλιόμετρα) να γίνεται πάλι από την ίδια διαδρομή. Η διαδρομή προτείνεται για αρχάριους με την πεζοπορία συμπολίτες μας αλλά και για οικογένειες με παιδιά άνω των 10 ετών.

Το ραντεβού μας δίνεται στις 10.00 το πρωί στο πάρκινγκ της καφετέριας Ξανθίππη καλό όμως είναι να είστε από τις 09.45 διότι 10.00 ακριβώς θα αναχωρήσουμε για Σμίνθη. Δηλώστε συμμετοχή η μάθετε πληροφορίες της δράσης στο 6987 093 730 (Πορφυλλίδου Ιωάννα).

Λόγω της ζέστης που υπάρχει αυτήν την εποχή προτείνουμε να έχετε σακίδιο με νερό για το κάθε μέλος της παρέας ή της οικογένειας σας ξεχωριστά καθώς και ένα μπλουζάκι ακόμη για να αλλάξετε σε περίπτωση που ιδρώσετε.

Ο καιρός σύμφωνα με το site που παρακολουθούμε αναμένεται να είναι καλός. Οπότε σας περιμένουμε όλους για άλλη μια ωραία δροσερή επανέναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Σχετικά Άρθρα