slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ακύρωση Εορτής Αιμοδότη 2020 και μετάθεση για τον Μάιο του 2021

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των διαφόρων μέτρων και των απαγορεύσεων που συνεχίζονται για τον κορωνοιό, οι τριήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν από το έτος 2004, και με την φετινή ονομασία Εορτή Αιμοδότη 2020, και οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τον μήνα Μάιο και στη συνέχεια είχαν μεταφερθεί για το τριήμερο 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020, δυστυχώς ακυρώνονται για τη φετινή χρονιά και θα μεταφερθούν για το τριήμερο της Παρασκευής 21 έως Κυριακής 23 Μαίου 2021.

Θεωρούσαμε ότι εδικά φέτος με όλα αυτά που αντιμετωπίσαμε, ήταν οπωσδήποτε απαραίτητο να τιμήσουμε τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι για ακόμη μια φορά βοήθησαν, ιδίως αυτή τη δύσκολη περίοδο, προσφέροντας το αίμα τους για τις ανάγκες των νοσοκομείων μας και κυρίως των πολυμεταγγιζόμενων συνανθρώπων μας. Όμως οι περιορισμοί όσον αφορά τη συμμετοχή και τον συνωστισμό και τα υγειονομικά δεδομένα που υπάρχουν καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών.

Οι φετινοί βραβευθέντες θα τιμηθούν , πρώτα ο Θεός , του χρόνου με τον τρόπο, την τιμή και την αξία που τους πρέπει.

Συνεχίζουμε να αιμοδοτούμε στην Ξάνθη και να είμαστε πρωταθλητές της προσφοράς ζωής σε ολόκληρη τη χώρα μας, καταξιωμένοι στη συνείδηση κυρίως αυτών που χρόνια ζουν αξιοπρεπώς από την εθελοντική προσφορά μας.

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες-διευκρινήσεις στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Συλλόγου μας στο 25410 22256.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ.Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Ξάνθη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Σχετικά Άρθρα