Χρήματα για το ταρτάν της Ασπίδας και για εξοπλισμό του νέου κυνοκομείου έφεραν οι επαφές Ζερενίδη – Φανουράκη στα υπουργεία (Δείτε τις αποφάσιες) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Χρήματα για το ταρτάν της Ασπίδας και για εξοπλισμό του νέου κυνοκομείου έφεραν οι επαφές Ζερενίδη – Φανουράκη στα υπουργεία (Δείτε τις αποφάσιες)

Πριν λίγες μόνο μέρες είχαν κατέβει στην Αθήνα και είχαν επαφές στα Υπουργεία Εσωτερικών, Ψηφιακής διακυβέρνησης και στην Εθνική Τράπεζα  οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης και Μανώλης Φανουράκης. Προχθές λοιπόν ότι ζητήσανε έγινε πράξη από την Κυβέρνηση.

Οι δυο από τους στενούς συνεργάτες του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη επισκέφθηκαν το Υπουργείο Εσωτερικών και ζήτησαν την ενίσχυση του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φιλόδημος» για την ολοκλήρωση του ταρτάν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, καθώς και τη χρηματοδότηση του εξοπλισμού για το κυνοκομείου του Δήμου Ξάνθης. Η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα την άμεση δέσμευση για επιπλέον χρηματοδότηση των προσκλήσεων.

Τα χρήματα ήρθαν και θα προχωρήσουν σύντομα όλες οι εργασίες

Οι σχετικές αποφάσεις…

Σχετικά Άρθρα