Ντόρα προς Μητροπολίτη Μαρωνείας: Πρόταση για έκθεση στην βουλή για τα 100 χρόνια - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Γενική

Ντόρα προς Μητροπολίτη Μαρωνείας: Πρόταση για έκθεση στην βουλή για τα 100 χρόνια

Έκθεση για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, όπως έκανε η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης Ντόρα Μπακογιάννη, επισκεπτόμενη σήμερα τον Μητροπολίτη Μαρωνείας-Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα στα γραφεία της Μητρόπολης.

«Θα κάνω μία πρόταση στην Επιτροπή μας να κάνουμε μία μεγάλη έκθεση της Θράκης στο περιστύλιο της Βουλής. Είναι ένας χώρος που επισκέπτονται πάρα πολλοί άνθρωποι», είπε, ενώ γνωστοποίησε πως για την έκθεση θα συνδράμει το Εθνολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και η Περιφέρεια ΑΜΘ. Η έκθεση θα έχει ως στόχο «να θυμίσει στον κόσμο τα 100 χρόνια (ελευθερίας)»

Από θέσης του ο Μητροπολίτης ανέδειξε την αρμονική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στη Θράκη και ζήτησε από την κα Μπακογιάννη να είναι αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης της περιοχής για όλο τον κόσμο, και μέσω των εργασιών της Διακομματικής.

Πηγή Χρόνος.gr

Σχετικά Άρθρα