Για "νέα τροχιά" μιλάει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Xanthi, αλλά οι μεταγραφές μέχρι σήμερα είναι για την Β εθνική - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Αθλητικά Τελευταία Νέα

Για «νέα τροχιά» μιλάει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Xanthi, αλλά οι μεταγραφές μέχρι σήμερα είναι για την Β εθνική

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ από την Insports ΙΚΕ στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ εγκαινιάζεται η νέα εποχή της αγαπημένης ομάδας των Ξανθιωτών και της Θράκης!

Η ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί δημόσια τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη για την άριστη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα. Η προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα της Ξάνθης και την ιδιαίτερη περιοχή της Θράκης από το 1991 μέχρι σήμερα, θα μείνει ανεξίτηλη στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοδο, η ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκσυγχρονίζεται, ισχυροποιείται, μεγαλώνει και εξελίσσεται. Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια «νέα τροχιά», όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!

σ.ε. Δικός μου άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα αθλητικά μου είπε επί λέξει «Μέχρι τώρα στο μεταγραφικό είμαστε χάλια. Πιθανότατα αν δεν γίνουν άλλες αλλαγές ριζικές αλλαγές να πέσουμε κι άλλη κατηγορία»

Σχετικά Άρθρα