Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Laserή inkjet εκτυπωτές – Επιλέξτε τον καλύτερο, σε χαμηλή τιμή

Σπίτι και γραφείο χωρίς εκτυπωτή δεν γίνεται. Στην εποχή μας ο εκτυπωτής είναι μηχάνημα απαραίτητο που προσφέρει πολύ μεγάλες παροχές. Κυριαρχούν στην αγορά δύο συχνοί τύποι εκτυπωτή ο inkjet και ο laser.

Inkjet εκτυπωτής

Ο inkjet εκτυπωτής αποτελεί την πιο συχνή επιλογή εκτυπωτή. Είναι αρκετά οικονομικός, γι΄αυτό και τον επιλέγουν πολλοί για την κάλυψη των αναγκών τους. Ειδικά για εκείνους που θέλουν να εκτυπώνουν κυρίως ασπρόμαυρα έγγραφα και όχι φωτογραφίες, είναι η καλύτερη λύση. Σημαντικό επίσης πλεονέκτημα είναι ότι αυτός ο εκτυπωτής μπορεί μέσω ειδικού εξοπλισμού να συνδεθεί και με το κινητό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες εκτύπωσης.

Laser εκτυπωτής

Στην περίπτωση αυτού του εκτυπωτή χρησιμοποιείται ειδικό toner. Η εκτύπωση είναι ανθεκτική στο υγρό στοιχείο και η ποιότητα είναι καλύτερη.

Μεγάλο πλεονέκτημα για τους λέιζερ εκτυπωτές είναι ότι μπορείτε να τους αφήσετε αχρησιμοποίητους για καιρό και μετά να επανέλθουν πλήρως και να εκτυπώνουν το ίδιο καλά, χωρίς να φοβάστε μην στεγνώσει το μελάνι.

Σε γενικές γραμμές κοστίζουν περισσότερο από τον inkjet εκτυπωτή αλλά είναι πιο φθηνοί σε βάθος χρόνου εν τέλει, αν κάποιος επιθυμεί πολλές εκτυπώσεις ανά ημέρα, για επαγγελματικούς λόγους.

Στην Tonerlow θα βρείτε όχι μόνο επώνυμους εκτυπωτές εξαιρετικής ποιότητας όπως laser εκτυπωτές HP αλλά και συμβατά τόνερ όπως tonerLexmark καιtonerSamsung, σε πολύ καλές τιμές.

Προνόμιο της εταιρείας είναι η παροχή ενοικίασης μεγάλου όγκου εξοπλισμού σε επιχειρήσεις με όλα τα απαραίτηταservice σε ελκυστικά πακέτα προσφορών.

Τέλος θα βρείτε και ελαφρώς μεταχειρισμένους εκτυπωτές με εγγύηση ενός έτους.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τους εκτυπωτές και τα τόνερ, στοtonerlow.gr.

Σχετικά Άρθρα