Αθλητικά Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Πανόπουλε… άντε γειά… Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη 3-1 και ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Ο Απόλλωνας Σμύρνης επέστρεψε στην Super League καθώς επικράτησε 3-1 της Ξάνθης στην Ριζούπολη στο δεύτερο ματς των μπαράζ.

Έτσι μετά από 31 χρόνια στην Α κατηγορία η ομάδα μας η Ξάνθη έπεσε, άδοξα μιας και είχε φροντίσει ο μεγαλομέτοχος Πανόπουλος φεύγοντας ο ίδιος να «διώξει» και όλους τους παίκτες της ομάδας και να πάμε στα μπαράζ με την Κ19 και την Κ17!!!

Στα του αγώνα

Η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο ματς ψάχνοντας να βρει το γρήγορο γκολ αλλά τελικά ο Απόλλωνας Σμύρνης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με πέναλτι στο 14ο λεπτό που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεντινέλι (όπως είχε κάνει και στο πρώτο ματς). Μάλιστα στο 28ο λεπτό δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την Ξάνθη μιας και ο Αδαμίδης αποβλήθηκε μετά από μαρκάρισμα, ενώ στο 36ο λεπτό ο Απόλλωνας ουσιαστικά τελείωσε το ματς μιας και μετά από σέντρα του Ιωαννίδη, ο Τενεκές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0.

Ο Βραζιλιάνος άσος του Απόλλωνα Σμύρνης μπήκε φουριόζος και στο 58ο λεπτό σκόραρε και πάλι κάνοντας το 3-0. Στο 61ο λεπτό και ο Απόλλωνας Σμύρνης έμεινε με δέκα παίκτες μετά την κόκκινη κάρτα στον Τάσο Λαγό για μαρκάρισμα στον Κοτόπουλο. Το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη ήταν να μειώσει με τον Φασίδη στο 84ο λεπτό για το 3-1.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Τσαμπούρης, Βιτλής, Λαγός, Ρώσση, Φατιόν, Καραγκούνης (46′ Πατράλης), Μπλάζιτς, Κολ, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης.

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Μπέντο, Ισαάκιδης (46′ Αραμπατζής), Τσιτσεκίδης (84′ Ερτορούλ), Κοτόπουλος (80′ Παπαδόπουλος), Λεωντσάκος, Τενεκές, Φάκκης (59′ Μανίσογλου), Φασίδης, Θυμιάνης, Τσιπούρας (46′ Τσιλιγγίρης), Αδαμίδης.

Σχετικά Άρθρα