ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Ο καθηγητής Βασίλης Κρυωνάς συγχαίρει τον μαθητή του Γιάννη Καραγεωργίου για το Χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Χημείας 2020

Για πρώτη φορά μαθητής από την Ξάνθη κατακτά ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

Το εργαστήρι Θεωρητικής Φυσικής- Χημείας του Βασίλη Κρυωνά συγχαίρει τον μαθητή του, Καραγεωργίου Γιάννη για την επιτυχία του στην Ολυμπιάδα Χημείας 2020 που διοργανώθηκε στην Τουρκία κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο με σειρά στην παγκόσμια κατάταξη 105 .

Το αποτέλεσμα αυτό είναι η καλύτερη σειρά που έχει πετύχει μαθητής πανελλαδικά.

Για την Ξάνθη είναι η πρώτη φορά που σε Ολυμπιάδα Χημείας μαθητής κατακτά μετάλλιο.

Το αποτέλεσμα αυτό έρχεται σαν επακόλουθο της συνολικής προσπάθειας του μαθητή στους διαγωνισμούς Χημείας-Φυσικής-Μαθηματικών στους οποίους συμμετείχε με άριστα αποτελέσματα όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει.

Τα θέματα ,οι λύσεις των προβλημάτων της Ολυμπιάδας Χημείας 2020 όπως και τα αποτελέσματα βαθμολογίας αναλυτικά μπορείτε να τα δείτε στο www.krionas.gr.

Το Εργαστήρι Φυσικής-Χημείας ΚΡΥΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ εξειδικεύεται στον τομέα  της Φυσικής και  Χημείας.

Έχουμε φροντιστηριακή εμπειρία 29 ετών με τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις και στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής – Χημείας. Ομοιογενή τμήματα μέχρι 3 ατόμων. Δημιουργήσαμε 14 προσωπικές εκδόσεις για μαθητές αποκλειστικά Λυκείου με πλήρη μεθοδολογία, πρωτότυπες ασκήσεις και ερωτήσεις κρίσεως που διανέμονται δωρεάν στους μαθητές μας. Αποτέλεσμα της απόλυτης εξειδίκευσης αποτελεί ο μεγάλος αριθμός αριστούχων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και στους Διαγωνισμούς Φυσικής-Χημείας όπου τα θέματα όπως είναι γνωστό είναι αυξημένης δυσκολίας (Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής 2009-40 Διεθνής Ολυμπιάδα Φυσικής Μεξικό) Πανελλήνιος Διαγωνισμος Φυσικής 2018-2019

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χημείας 2017- 2018- 2019

Οι εγγραφές αρχίζουν αρχές Ιουνίου και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 Προσεχώς δημιουργούνται on line μαθήματα με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Moodle.

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο, στείλτε μας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected] ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

σταθερό: 25410-67138

κινητό:    6936-768 833

Με εκτίμηση

Κρυωνάς Βασίλης

Σχετικά Άρθρα