Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης για εργαζομένους στον Τουρισμό με επίδομα 400 ευρώ (αιτήσεις)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Δράση: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων Εργαζομένων σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου» δημοσίευσε σήμερα το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ).

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εργαζόμενους και αφορά στην ενδυνάμωση των επαγγελματικών προσόντων και ικανοτήτων τους, μέσω θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών και πιστοποίησης των προσόντων των ωφελούμενων που ολοκλήρωσαν την κατάρτιση με τίτλο «Στέλεχος Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάδειξης Τουριστικής Εμπειρίας (Guest Experience Expert (GEE) in Tourism)», σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ενώ το επίδομα για την παρακολούθηση της θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται σε 400 ευρώ.

Σημειώνεται πως οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα training24.insete.gr, έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας,προστίθεται στην ανακοίνωση του Ινστιτούτου, καθώς μοναδικό κριτήριο επιλογής αποτελεί η ημερομηνία και ώρα υποβολής της αίτησης, στο Πληροφοριακό Σύστημα Αιτήσεων.

Η πράξη με τίτλο: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων Εργαζομένων σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου», με κωδικό ΟΠΣ 5002423 χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους, και υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Σχετικά Άρθρα