slider Δράμα Τελευταία Νέα

Με επιτυχία η ποντιακή παράσταση του Τάκη Βαμβακίδη στον Κεχρόκαμπο |Παρόν και ο Δήμαρχος Ξάνθης

Μια όμορφη παράσταση του Ποντιακού Θεάτρου Νόστος του Τάκη Βαμβακίδη με τίτλο «ριζαμ και κλαδί μ»  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στον Κεχρόκαμπο.

Συνδιοργανωτές ο Δήμος Νέστου, η Κοινότητα Κεχρόκαμπου,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεχρόκαμπου και Ενορία Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κεχόκαμπου. Από τον Δήμο Νέστου εκπρόσωπος ήταν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ορεινού κ Τερζόπουλος Ιωάννης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και άλλοι.

Αυτή είναι η Ανακοίνωση του Ιερού Ναού Κεχροκάμπου

Η Ενορία Κεχροκάμπου και προσωπικά ο εφημέριος π. Γαβριήλ Λιοντάκης ευχαριστεί θερμά τον Τάκη Βαμβακίδη και τον θίασο “ΤΕΜΕΤΕΡ”, τους τεχνικούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης “ΝΟΣΤΟΣ” για τα ποικίλα και έντονα συναισθήματα που μας μεταλαμπάδευσαν. Επίσης εκ βάθους καρδίας ευχαριστεί τον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη για τις ιστορικές γνώσεις και τα ερευνητικά στοιχεία τα οποία μοιράστηκε μαζί μας. Τέλος ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, κ. Ευφραιμίδη Ν., τον δήμαρχο Ξάνθης, κ. Τσέπελη Εμ.,τον δήμαρχο Παρανεστίου, κ. Καγιάογλου, τους αντιδημάρχους-τέως και νυν-που παρευρέθησαν στο χωριό μας και τίμησαν με την παρουσία τους μία εξαίρετη θεατρική παράσταση,όπως επίσης τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κεχροκάμπου, κ. Α. Μουστακίδη και τους λοιπούς τοπικούς φορείς.

Σχετικά Άρθρα