Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κλείσιμο των καταστημάτων μετά τις 12:00 το βράδυ. Η χαριστική βολή για την Ξάνθη

Ανάμεσα στα νέα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19 αποφασίστηκε από σήμερα 11 μέχρι τις 23 Αυγούστου 2020 η απαγόρευση λειτουργίας ΟΛΩΝ των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12:00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7:00 το πρωί.

Το εν λόγω μέτρο θα εφαρμοστεί και στην Ξάνθη που ήδη έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τους προηγούμενους μήνες με τα τοπικά lockdown, και σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς αλλά και δικές μας εκτιμήσεις θα είναι η χαριστική βολή για τα περισσότερα καταστήματα της πόλης.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι όπως προκύπτει από τα επιδημιολογικά στοιχεία της περιοχής, η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου φαντάζει υπερβολή, αφού τις τελευταίες εβδομάδες η Ξάνθη πάει «καλά» σε κρούσματα. Βέβαια στην Ξάνθη έχουμε καεί από τον χυλό και φυσάμε τώρα και το γιαούρτι οπότε καλό θα ήταν οι φορείς της πόλης (Αντιπεριφερειάρχης, Βουλευτές, Δήμαρχοι) να επικοινωνήσουν με την Κυβέρνηση και να ζητήσουν ειδικές ρυθμίσεις για τους επαγγελματίες της Ξάνθης, ειδικές για την περιοχή.

Σχετικά Άρθρα